Lex Uiting heeft niet langer urine in zijn onderbroek: ‘Heerlijk’

Lex Uiting gaat tegenwoordig door het leven zonder nadruppelend lid. Hij heeft een methode gevonden waardoor hij zijn onderbroek volledig droog kan houden. “Dat is een heerlijk gevoel.”

Lex Uiting © RTL

Eigenlijk had Lex Uiting er al zijn hele leven last van: een paar druppeltjes urine die na het plassen geabsorbeerd werden door zijn onderbroek, waardoor het de hele dag een beetje bleef ruiken tussen zijn benen. Dankzij een goede vriend heeft hij echter een methode gevonden die voorgoed een einde heeft gemaakt aan het nadruppelen.

Druppels in je slip

Lex heeft het lange tijd voor zichzelf gehouden, maar is er nu klaar voor om het taboe te doorbreken. Hij heeft daarom een interview gegeven aan de Volkskrant, waarin hij uitgebreid vertelt over de problematiek. ‘Een beetje schudden na het plassen is niet genoeg, weet deze presentator’, luidt de kop.

Hoe zag het urineleven van Lex er tot voor kort uit? “Ik ben zo proper dat ik me droogmaak met twee velletjes toiletpapier en een beetje schud, maar zelfs dan, als je weer teruggaat naar je bureaustoel of barkruk, floepen er alsnog een paar druppels in je onderbroek. Balen, natuurlijk.”

Perineummassage

Decennialang heeft Lex zich daar maar bij neergelegd. Hij dacht dat het gewoon een beetje hoorde bij het leven. “‘Al wapper je nog zo kloek, de laatste druppel belandt altijd in de broek’, stond vroeger op een tegeltje in mijn studentenhuis. Tot een van m’n vrienden met dé oplossing kwam, gehoord van de huisarts.”

Die oplossing is een perineummassage na het plassen, aldus Lex. “Een beetje plastisch, maar je moet dus na het plassen een beetje van voor naar achter duwen op het perineum, het gebied tussen je balzak en anus. Dan komt het laatste beetje urine uit je plasbuis.”

Semi-frisse onderbroek

Lex vindt het hartstikke prettig dat hij tegenwoordig gewoon door de studio van RTL Boulevard kan lopen zónder geurende slip. “Nou, ik was me toch blij toen ik dit ontdekte, en ik wil iedere man toegang geven tot deze kennis.”

Wat is zijn nieuwe mantra? “Het is heerlijk om altijd een semi-frisse onderbroek aan te hebben.”

Twitter

De eerste dankbare reacties druppelen al binnen:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Heeft u weleens last van nadruppelen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen