Evert Santegoeds: ‘Story spreekt buren Linda de Mol? Onzin!’

Privé-baas Evert Santegoeds gelooft er niets van dat concurrent Story gepraat heeft met ‘loslippige buren’ van Linda de Mol. “Loslippige buren heb je niet in het Gooi. Dat weet ik echt zeker.”

Linda de Mol en Evert Santegoeds © RTL, SBS

De Story heeft naar eigen zeggen veldonderzoek gedaan in Crailo, de miljonairsbuurt waar Linda de Mol woont. Volgens het tijdschrift heeft een buurman daar verklapt dat Linda’s ex-vriend Jeroen Rietbergen tegenwoordig weer continu in- en uitrijdt bij de presentatrice. “Ik zie hem geregeld de code van het hek intoetsen als hij met de fiets is weggeweest.”

‘Loslippige buren? Nee!’

De Gooise buren van Linda zijn volgens het entertainmentblad ‘verbijsterd’ dat Jeroen weer welkom zou zijn bij haar. Wat een onzin, reageert Evert Santegoeds van concurrent Privé in de dagelijkse podcast Strikt Privé.

Er is geen sprake van een liefdesreünie, zegt Evert. “Nee, echt niet. De argumenten die ik hoor zijn echt waanzinnig af en toe. ‘Loslippige buren’… Nou, die heb je niet in het Gooi. Dat weet ik echt zeker, die lullen niet over elkaar met een verslaggever die ineens aanbelt. Sterker: die doen niet eens open voor een verslaggever die aanbelt.”

Raarste verhalen

De juicekanalen doen er ook hard aan mee, aldus Evert. “Je leest de raarste verhalen en conclusies. ‘Ja, Jeroen was gezien bij de Blokker in Bussum en daar had hij een strijkplank gekocht, dus hij is terug bij Linda de Mol, want die Blokker in Bussum is vlakbij het huis van Linda de Mol!’”

Hij vervolgt: “Nou, als die man een strijkplank koopt… Linda heeft er al eentje, dus dan is hij juist níet samen met Linda, want dan heeft hij zelf een strijkplank nodig. Dat kan ik me voorstellen dat hij die nodig heeft, want zij strijkt zijn hemden niet meer.”

Niet in Portugal

Wat een onzin allemaal, zegt Evert. “Daar komt nog bij dat afgelopen zomer de hele familie in Portugal op vakantie was en er ontbrak er één: Jeroen is er totaal niet geweest. De hele De Mol-clan zat daar in het prachtige huis dat John de Mol daar heeft en Jeroen is daar gewoon niet geweest, dus ik kan niet zeggen dat hij terug is bij Linda en Linda bij hem.”

Gaat ook niet gebeuren, vervolgt hij. “Er is echt veel te veel gebeurd. Dat heeft een schade berokkend aan Linda, aan haar imago, aan haar blad, aan alles, aan haar carrière, aan programma’s die afgezegd zijn. Er is echt ongelooflijk veel aan de hand binnen die familie rond die Jeroen en dat is echt niet één, twee, drie met de mantel der liefde bedekt.”

“Sterker nog: ik zie dat er nooit meer van komen dat die twee samenkomen.”

Strikt Privé

De podcast Strikt Privé kunt u onderstaand beluisteren:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Evert Santegoeds wil graag hét grote interview met Linda de Mol hebben. Goede keuze voor Lin?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen