Marco Borsato plotseling live op tv bij RTL: ‘Wat doet hij daar?!’

Marco Borsato is gisterenavond plotseling live op televisie verschenen bij RTL 7. De zender bracht hem bewust in beeld tijdens de wedstrijd van AZ tegen Gil Vicente. “Wie heeft hem binnengelaten?!”

Marco en Luca Borsato © RTL 7

Het was even flink schrikken voor Marco Borsato: hij werd gisterenavond vol in beeld genomen tijdens de wedstrijd van AZ tegen de Portugese club Gil Vicente. “We zien hem niet meer zo heel vaak, er is nogal wat gebeurd: Marco Borsato. Een AZ-fan. Dat is bekend. Vandaag dus een van de toeschouwers”, sprak de voetbalcommentator.

‘Wat doet hij daar?!’

Marco zat samen met zijn zoon Luca op de tribune. Ze zullen vast van de wedstrijd genoten hebben, want het werd 4-0 voor de club uit Alkmaar, waar de zanger tegenwoordig weer woont.

Waar de in opspraak geraakte Marco minder vrolijk van zal worden zijn sommige reacties op social media. “Ah, ik zie dat Marco Borsato wat jong talent aan het scouten is”, zegt RRT. En Gerard boos: “Ja joh, laat Marco Borsato even zien RTL.”

En weer een ander: “Sinds wanneer laat AZ mensen zoals Marco Borsato toe?”

‘Toch geen probleem?’

Bart Ettekoven, hoofdredacteur van de Weekend, begrijpt niet wat het probleem is. “Ik zou niet weten waarom ze Marco Borsato níet zouden binnenlaten bij het AZ-stadion. Volgens mij is de beste man nog niet veroordeeld, maar het ging meteen behoorlijk los op sociale media”, reageert hij in Shownieuws.

Marco laat zich steeds vaker weer zien, merkt Bart. “Hij gaat er natuurlijk wel vaker op uit. Hij wordt regelmatig gesignaleerd in het horecaleven van Alkmaar, waar hij natuurlijk weer woont sinds de scheiding van Leontine. Waar hij dat prachtige penthouse heeft gekocht. Maar hij komt er niet heel vaak buiten.”

Patty Brard boos

Dat Marco en Luca nu door sommigen worden aangepakt, vindt collega Patty Brard zwaar onterecht. “Ik heb een zwak voor Luca, dat weet je. Ik vind dat hij echt heel goed zijn schouders heeft gezet onder het hebben van een eigen carrière. Hij doet het ook heel goed. Als die dan een avondje met zijn vader naar een voetbalwedstrijd gaat kijken…”

“Jongens, die vader is inderdaad nog niet veroordeeld en gun zo’n man een avond met z’n vader! In hemelsnaam jongens. Gaan we hier nou echt over zeggen: ‘Wie heeft ze binnengelaten’? Ik vind dat echt heel naar.”

Tweet

Er zijn ook mensen op Twitter die geen probleem hebben met Marco’s aanwezigheid:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Marco Borsato gewoon in het AZ-stadion. Kan dat of moet hij zich gedeisd houden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen