Emma Heesters krijgt veeg uit de pan na interview RTL Boulevard

Emma Heesters krijgt een flinke veeg uit de pan vanwege haar interview met RTL Boulevard. Daarin stelt ze dat de juicekanalen liegen over haar relatieproblemen. “Wij hebben gewoon bewijs!”

Emma Heesters © Instagram, RTL

Een half jaartje geleden zag Emma Heesters zich genoodzaakt om een ruzie met haar vriend Wesley Hoedt, voetballer bij Anderlecht, toe te geven. Het juicekanaal Juice Channel ontdekte namelijk dat de twee elkaar regelmatig ontvolgden en foto’s van elkaar verwijderden, wat in de moderne tijd tekenen zijn van relatieproblemen.

Relatieproblemen

Emma kon niet anders dan bekennen. “Ja joh, dat doen we wel vaker. Superstom en megakinderachtig en nu leren we ook dat we dat niet moeten doen. Toen we dit voorbij zagen komen dachten we allebei: ok even normaal doen allebei nu. Het heeft ons weer inzicht gegeven”, reageerde ze destijds.

Al snel kreeg Juice Channel echter tips toegestuurd van vrouwen die ondeugende chatgesprekken hebben gevoerd met Wesley. Die zijn allemaal een-op-een doorgeplaatst en deels nog terug te vinden op het juicekanaal. Hoe zit dat dan? Allemaal gephotoshopt, liet Emma destijds weten. Juice Channel bewees met video’s van de gesprekken het tegendeel.

Bedrog op Ibiza

Wesley heeft zijn leven echter niet gebeterd, meldde Yvonne Coldeweijer een maand geleden. Na zijn vakantie met Emma op de Malediven (zie foto boven) vloog hij met vrienden naar Ibiza. “De profvoetballer verbleef in een villa met zijn matties en nam tijdens stapavondjes de ene na de andere griet mee naar huis.”

En toen? “Volgens een spion is hij op een avond met een meisje naar boven gegaan, na de daad weer naar beneden gekomen, de dame naar buiten gebracht, om zich terug bij binnenkomst meteen op de volgende griet te storten. Terwijl hij net met een ander boven was geweest en iedereen dat had gezien. Deze kent geen schaamte.”

Emma ontkent

Emma werd er gisteren naar gevraagd door RTL Boulevard. “Ja, die juicekanalen… Ik moet heel eerlijk zeggen dat wij ons daar niet heel erg mee bezighouden, omdat het voor ons roddels zijn. Wat ik wel kan zeggen is dat wij héél gelukkig zijn met elkaar en juist heel verliefd op elkaar zijn.”

Dan: “Onze toekomstplannen samen? Nou, we zijn heel gelukkig, ons huis is klaar in Antwerpen, dus daar wonen we heerlijk. Hij is druk met het voetbal, ik met zang en mijn carrière en we genieten gewoon lekker van het leven. We hebben geen crazy plannen van kindjes of wat dan ook.”

Juicekanaal reageert

Wat vindt Juice Channel hiervan? “Lieve Emma, dat jij het cheatgedrag van jouw lieftallige vriendje goedkeurt is helemaal aan jouzelf. Maar noem het nou geen roddels, want al onze volgers hebben toen de dirty gesprekken van hem met andere dames hier kunnen lezen.”

Het juicekanaal blijft erbij: “Wesley Hoedt is een grote cheater.”

Instagram

Emma en Wesley:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Emma Heesters roept dat het allemaal roddels zijn. Schone schijn of heeft ze gelijk?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen