Emma Heesters geeft relatieruzie toe na pittige onthulling juicekanaal

Emma Heesters geeft toe dat ze gisteren ruzie had met haar vriend Wesley Hoedt, maar ontkent de pittige onthullingen van Juice Channel dat hij – achter haar rug om – promiscue gedrag vertoont.

Emma Heesters © Instagram, RTL

De BN’ers liggen door de opkomst van juicekanalen onder een vergrootglas. Ditmaal is zangeres Emma Heesters aan de beurt. “Wie ook last hebben van een toxic relatie zijn Emma Heesters en Wesley Hoedt. Het is ons opgevallen dat ze elkaar de laatste tijd vaak ontvolgen en hun gezamenlijke foto’s weghalen”, schreef Juice Channel gisteren.

Stoute Wesley

Toen het juicekanaal vervolgens meldde dat Wesley zijn Emma niet meer volgt, en zij zijn foto’s heeft verwijderd, schrokken de twee zich dood. “Hahaha, Emma heeft snel weer alle foto’s met Wesley teruggezet op haar profiel en Wesley is Emma weer gaan volgen. BN’ers zijn echt de raarste mensen ooit!”

Vervolgens pakte Juice Channel uit met het ene na het andere uitgelekte Instagram-gesprek waarin Wesley flirt met vrouwelijke volgers. “Wesley is er niet vies van om te flirten met andere dames via de dm. Hij houdt het niet alleen bij flirten, hij wil ook graag afspreken met andere dames. Onze dm stroomt helemaal vol met gesprekken van hem en andere dames.”

Cheater alert

Emma heeft van het juicekanaal een ‘cheater alert’ gekregen. Ze wordt geconfronteerd met zeer flirterige teksten die Wesley, voetballer bij Anderlecht, achter haar rug om stuurt naar dames die hem volgen op Instagram. “Ik ben echt heel erg geïnteresseerd in je. (…) Omdat je gewoon super sexy en knap bent”, klinkt het bijvoorbeeld.

Ook juicekanaal Reality FBI krijgt veel chats binnen van Wesley met andere vrouwen. “Haha ik zou je de hele dag echt hard hebben gen**kt als we daar samen hadden gelegen”, zegt hij bijvoorbeeld. Ook komen er ontblote foto’s bij die hij aan dames zou hebben gestuurd.

Emma reageert

Hoe zit het allemaal? Emma reageert bij Reality FBI en bevestigt dat Wesley en zij even ruzie hadden. “Ja, we hadden net even ruzie wat iedereen wel eens heeft in een relatie. Het is alweer goed. We zijn gek op elkaar en het is jammer dat iemand daar niet mee om kan gaan.”

Waarom ontvolgen ze elkaar steeds en verwijderen ze elkaars foto’s? Dat is een beetje dom, geeft Emma toe. “Ja joh dat doen we wel vaker. Superstom en megakinderachtig en nu leren we ook dat we dat niet moeten doen. Toen we dit voorbij zagen komen dachten we allebei: ok even normaal doen allebei nu 😜 En het heeft ons weer even inzicht gegeven ❤️.”

Gephotoshopt

Hebben al die uitgelekte gesprekken van Wesley met andere dames haar ook inzicht gegeven? Nee, al die gesprekken – Juice Channel ontving er veertig – zijn gephotoshopt, beweert Emma.

Ze zegt: “We wilden er tot nu toe nooit echt veel aandacht aan besteden, maar sinds dat we bekend hebben gemaakt dat we samen zijn, worden we maandelijks belaagd met gephotoshopte gesprekken, alsof ík vreemd zou zijn gegaan, of Wes. En omdat we allebei wel beter weten wilden we er nooit echt aandacht aan besteden!”

Relatiebreuk

Juice Channel denkt dat er een relatiebreuk op handen is nu al deze gesprekken van Wesley zijn uitgelekt op juicekanalen. Emma had het echter kunnen zien aankomen, stelt het kanaal. Emma heeft Wesley immers ook leren kennen via zo’n chatgesprekje op Instagram. “Alleen zat Wesley toen nog in een andere relatie.”

Zijn ex-vriendin was toen zwanger van hun tweede kind, weet Juice Channel. “Nadat zijn ex-vriendin was bevallen heeft hij haar pas verteld over Emma en dat ze samen waren. (…) Wij denken dat de relatie tussen Emma en Wesley niet heel lang meer gaat duren, maar ja hoe je eraan komt, zo kom je er uiteindelijk ook weer vanaf.”

Stories

Emma reageert (l) en een van Wesley’s stoute gesprekken (r), beide van Reality FBI:

Instagram

Emma en Wesley in gelukkigere tijden:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Emma Heesters beweert dat al die uitgelekte gesprekken van haar vriend nep zijn. Wat denkt u?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen