Diggy Dex verklaart wangedrag BN’ers: ‘Ze staan erg onder druk’

De ene na de andere BN’er komt in het nieuws met wangedrag en de aangiftes van verkrachting vliegen hen om de oren. Wat is er aan de hand? Zanger Diggy Dex legt uit wat de oorzaak is.

Diggy Dex © NPO

Het lijkt wel of BN’ers door de schijnwerperloze coronatijd helemaal ontspoord zijn. De een gaat als een losgeslagen tokkie tekeer tussen de schappen van de Jumbo, de ander gaat vreemd bij het leven. Om over de Voice-viezeriken nog maar te zwijgen. Het vervelendste voor die BN’ers? Er blijft door de komst van de juicekanalen nog maar weinig geheim.

Snelkookpan

Waarom vertonen die BN’ers zoveel wangedrag? Wat is er aan de hand? Diggy Dex legt het uit in een interview met Nieuwe Revu. “Ik vind het een complexe situatie. Als je in de muziekwereld werkt, dan gebeurt dat vaak onder leuke omstandigheden. De sfeer is uitgelaten, iedereen is vrolijk, er is vaak drank.”

Dan kan er nog wel eens iets misgaan, vertelt Diggy. “Het is een soort snelkookpan waarin alles voorhanden is: drank, drugs, vrouwen.”

Escaperoute

Diggy wijst er ook op dat BN’ers vaak enorm onder druk staan. “Veel artiesten staan toch onder een heleboel druk, waardoor het vaak de makkelijkste escaperoute is. Van de zijlijn is het makkelijk oordelen, maar ik snap wel dat mensen op sommige momenten de fout ingaan.”

Wat is dat eigenlijk met Diggy die de hele tijd controversiële BN’er-mannen verdedigt? Hij raakte in februari al eens in opspraak omdat hij vrouwenmepper Lil Kleine neerzette als slachtoffer. Vreest hij straks zélf juice te worden? “Ik kan met zekerheid stellen dat ik niet de guy ben voor een affaire.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat we BN'er-mannen zélf soms ook wel eens als slachtoffer moeten zien?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Ali B is terug in het land: moeten de paparazzi op hem jagen of hem met rust laten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen