Yvonne Coldeweijer irriteert Waylon met pittige roddel: ‘Zo juicy!’

Bibi Breijman en Waylon zullen vandaag geërgerd de stories van Yvonne Coldeweijer bekijken. Ze verspreidt namelijk een pittige en ietwat gênante roddel over het veelbesproken liefdespaar.

Yvonne Coldeweijer, Waylon en Bibi Breijman © Instagram

Yvonne Coldeweijer en Bibi Breijman onderhielden lange tijd een vriendschappelijke relatie en mede daarom heeft de juicekoningin ook lange tijd gezwegen over het vreemdgaan van Bibi’s geliefde Waylon. Sterker nog: op Bibi’s verzoek hebben ze met z’n drieën een videogesprek gehad ten tijde van de misbruikrel rond The Voice.

Pais en vree?

Waylon verzocht Yvonne toen om hem als eerst op de hoogte te brengen als ze ooit eens een roddel over hem zou ontvangen. Het lijkt erop dat die afspraak van tafel is. Nu het vreemdgaan van Waylon is uitgekomen, heeft Yvonne hem hard veroordeeld. Zó hard dat ook Bibi nu boos is; die heeft Waylon namelijk in recordtempo vergeven.

Helemaal pais en vree lijkt het nog niet in huize-Bijkerk/Breijman. Volgens Yvonne hebben de twee zich vorige week vrijdag namelijk behoorlijk misdragen in een restaurant in Den Haag.

Wangedrag

Het verhaal dat Yvonne heeft gehoord is ‘zo juicy’, vertelt ze. “Schijnbaar zijn Bibi en Waylon met de kids vrijdag gaan eten bij Kyatcha in Den Haag. Volgens de spion, die ook aan een tafeltje zat in het restaurant, begon Bibi hem ineens keihard verrot te schelden en te schreeuwen (aanleiding onbekend, maar hij zal het wel verdiend hebben).”

En toen? “Daarop Waylon ging Waylon dus huilen als een baby en kwam er allemaal snot uit zijn neus. Hun pasgeboren zoontje ging daarom ook janken en alleen maar harder gillen, dus het was een groot spektakel voor de tafels om hen heen.”

Harder schreeuwen

Het was een gênante vertoning, aldus Yvonne. “Hij ging toen even naar het toilet en toen hij terugkwam wilde hij nog harder terug schreeuwen. Hij riep onder andere dat hij zo hard werkte voor haar en de kids en alleen maar zijn best deed zodat zij een goed leven konden leiden, maar Bibi wilde er niks meer over horen.”

“Het schijnt dus dat het hele restaurant heeft mee kunnen genieten van Waylon z’n huilbui. En z’n snot 🤣”, besluit Yvonne op haar juicekanaal.

De twee hebben niet op de roddel gereageerd.

Insta-story

De story van Yvonne:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u Waylon zo snel hebben vergeven als Bibi Breijman?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen