‘Rachel Hazes deelt indirect keiharde sneer uit aan Roxeanne’

Rachel Hazes zorgt voor speculaties met een flinke sneer in haar herdenkingsberichtje over wijlen André Hazes. Ze spreekt daarin over sommige mensen die ‘niet leuk’ zijn. “Is dit voor Roxeanne bedoeld?”

Rachel Hazes en Roxeanne Hazes © RTL, NPO

Er zijn weinig BN’ers die zó verzot zijn op media-aandacht als Rachel Hazes. Ze is inmiddels ruim over de vijftig, maar blijft maar aandacht trekken via Instagram. In haar herdenkingsberichtje over André Hazes, waar enorm veel kritiek op is, deelt ze een behoorlijke sneer uit, zonder de geadresseerde te noemen.

Rafelrandje

Rachel zegt dat ze André inmiddels veel beter snapt: “Bijna wekelijks zeggen Jeanine en ik tegen elkaar, nee hij was niet egoïstisch, hij was gewoon heel slim en wilde jou behoeden voor wat hij toen zelf al wist. Klopt Dré, sommige mensen zijn echt niet leuk en ook niet de moeite waard om tijd of energie in te steken.”

Dit is typisch Rachel, legt Privé-baas Evert Santegoeds uit in Shownieuws. “Het zijn niet alleen maar warme woorden die ze plaatst, want Rachel heeft altijd zo’n rafelrandje. Er moet altijd ergens een steek onder water in zitten en die is er ook vandaag weer. Het is niet helemaal duidelijk aan wie dat nou gericht is.”

Aan Roxeanne?

Collega William Rutten tegen Evert, verwijzend naar zijn moeizame relatie met Rachel: “Aan jou denk ik.”

En Patty Brard vervolgens: “Of aan Roxeanne. Roxeanne wilde in eerste instantie natuurlijk niet getuigen, omdat ze bang is dat ze dingen over haar moeder moet zeggen die ze eigenlijk niet wil zeggen en ze wordt er nu toe verplicht. Misschien dat het ook wel een indirecte sneer naar haar is.”

Presentator Manuel Venderbos: “We zullen het nooit weten.”

Pijnlijke affaire

Rachel sleurt Roxeanne tegen haar zin in naar de rechtbank om te getuigen in een zaak over een financieel geschil. Evert: “Een pijnlijke affaire, want de relatie tussen moeder en dochter is ook niet al te hecht op dit moment, dus als Rox daar met tegenzin moet gaan zitten, dan is het nog maar de vraag of ze daar voor of tegen haar moeder gaat verklaren.”

Van wie Rachel nog wél steunt krijgt? “Ze wordt altijd gesteund in haar statement door de usual suspects, te weten Bridget Maasland, Jamai en Samantha Steenwijk.”

Instagram

Rachel en de sneer in haar statement kunt u hier bekijken.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wie vindt u de minst leuke ex-schoondochter van Rachel Hazes?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen