Danny de Munk huilend in RTL Boulevard: ‘Ik ben echt kapot’

Danny de Munk is zeer emotioneel geworden tijdens een interview met RTL Boulevard. “Hier ben ik echt kapot”, zegt hij, wijzend naar zijn hoofd. “Echt kapot. Mijn karakter is kapotgemaakt.”

Danny de Munk © RTL 4

Het is nu tweeënhalve maand geleden dat Yvonne Coldeweijer voor het eerst berichtte over vermeend wangedrag door Danny de Munk. Twee weken geleden werd via John van den Heuvel bekend dat een vrouw aangifte heeft gedaan van verkrachting door de volkszanger. Zelf ontkent Danny dat hij zich schuldig heeft gemaakt aan strafbare feiten.

Vreemdgaan

Nu doorbreekt Danny het stilzwijgen. Hij heeft een groot interview gegeven aan RTL Boulevard en dat wordt vanavond uitgezonden op televisie. Het programma heeft al wel een fragment van een dikke minuut online geplaatst (zie onderstaand) en daarin is de volkszanger zéér emotioneel.

Danny geeft toe dat er iets is voorgevallen, maar hij lijkt het te gooien op vreemdgaan. “Weet je wat het is? Het is inderdaad een oude lijk uit de kast. Jenny heb ik het verteld, Jenny weet alles van mij, maar dat je het tegenover je zoon en je dochter moet zeggen…”

‘Hou op man!’

Interviewer Lex Uiting: “Want die wisten niet dat papa vreemdging?”

Danny: “Nee, natuurlijk niet. Nee joh, hou op man. Dat je zoon met tranen in zijn ogen staat van: ‘Papa!’ Ja, hé, dat wil je echt… Dat doe je je ergste vijand nog niet aan. En dát reken ik ze zó zwaar aan.”

‘Ik ben kapot!’

Wijzend naar zijn hoofd: “Hier ben ik echt kapot. Echt kapot. Mijn karakter is kapotgemaakt. Over elk woordje moet ik nadenken. Maar ja, what the fuck man, ik vind het voor mijn gezin tien keer erger. Tien keer erger.”

Hij besluit: “Ik heb ze door mijn overspel van vijftien jaar geleden, een oude lijk uit de kast noem ik het maar even, erin mee getrokken. Ik heb duizendmaal mijn excuses aangeboden. Klaar.”

Update 19.30 uur

Danny heeft in het interview ontkend iemand te hebben verkracht. Hij gaat aangifte doen vanwege een valse aangifte. “Het is een valse aangifte. Ik wil de onderste steen boven hebben en ik hoop dat het recht zege zal vieren.”

Waarom zou de dame erover liegen? “Ik zou het echt niet weten. Ik kan er niet bij met mijn pet.”

Fragment

Het fragment:

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen