Patty Brard ontkent geruchten over facelift: ‘Zoek de nietjes maar!’

Patty Brard ontkent de geruchten dat ze een facelift zou hebben ondergaan. “Over mij wordt ook constant geroepen dat ik mezelf volspuit met fillers en botox. Grote onzin!”

Patty Brard © Instagram

SBS 6-diva Patty Brard is helemaal klaar met mensen die steeds roepen dat ze haar hele gezicht heeft laten verbouwen. Het is gewoon niet waar, foetert ze in de LINDA. “Over mij word constant geroepen dat ik mezelf volspuit met fillers en botox. Grote onzin. Ik ben niet vies van een botoxje, maar hooguit eens per jaar.”

Geen facelift

Patty is sowieso niet zo van de cosmetische operaties. “Ik heb een kundig cosmetisch arts die niet klakkeloos lippen injecteert. Hij stuurt me gewoon weg als hij denkt dat ik meer opknap van een paar nachten goed doorslapen. Ik geloof meer in laser, smeersels en hyaluronzuurbehandelingen dan in plastische chirurgie.”

Ze vervolgt: “Zoek de nietjes maar, ik heb geen facelift ondergaan. Waarom zou ik daarover liegen? Soms krijg ik te horen dat mijn jukbeenderen te prominent aanwezig zijn. Tja, daarvoor moet je bij mijn ouders zijn. Die heb ik geërfd, net als mijn goede genen.”

Godsvermogen

Wel geeft Patty enorm veel geld uit aan haar uiterlijk. “Alles is te koop. Elke dag slik ik een godsvermogen aan vitamines en mineralen. In mijn haar zitten kostbare extensions en ik rijd special naar Duitsland voor de beste tandarts.”

Ze besluit: “Ik zie soms mensen met facings die wel legoblokjes lijken. Ik laat niet kloten aan mijn gebit en heb liever rechte witte tanden dan een nieuwe auto. Liever een gave huid dan dure kleding. Met een stralende blik zie je er tenslotte nog glamoureus uit in een simpel wit T-shirt.”

Zonder make-up

Patty laat zich op Instagram regelmatig zien zónder make-up. “Regelmatig post ik make-uploze selfies op mijn Insta. Dat doe ik expres, ter inspiratie. Ik zie er echt niet de hele dag beeldig uit.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u Patty Brard geschikt vinden voor de presentatie van een studioshow?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen