Marco Borsato verbijstert mensen op terras: ‘Midden in Amsterdam!’

Marco Borsato laat zich sinds kort weer steeds vaker zien in het openbare leven. De zanger is gisteren zelfs midden in de drukke hoofdstad gespot. “Hij is gaan eten bij Izakaya in Amsterdam!”

Marco Borsato © RTL

Het lijkt erop dat Marco Borsato het over een andere boeg gooit. Lange tijd deed hij weinig anders dan zich verstoppen in zijn appartement in Alkmaar, maar sinds kort duikt hij regelmatig op in het openbare leven. Zo zag weekblad Privé hem een paar weken geleden nog ongegeneerd koffie drinken op een terras, vlakbij het drukke Waagplein in de kaasstad.

Marco gespot

En vorige week stond Marco groot op de cover van de Story, die hem fotografeerde toen hij naar het verjaardagsfeest van zijn moeder Mary Borsato liep. Haar feestje vond plaats in het Alkmaarse eetcafé Pluim en ook Marco was daarbij aanwezig. Hij kwam aanlopen met zijn zoon Senna, volledig in het zwart gekleed, ínclusief een zwart petje.

Nu durft Marco het zelfs aan om zich door de drukke hoofdstad te bewegen. Yvonne Coldeweijer meldt dat hij daar gisterenavond gespot is. “Bold move van Stalko!”, schrijft ze op haar juicekanaal.

‘Mensen keken op’

Wat deed Marco in Amsterdam? “Hij is uit zijn verdrietholletje gekomen en vanavond gaan eten bij Izakaya in Amsterdam 👀. Het is nogal ‘zien en gezien worden’ daar, dus wel opvallend dat hij dat heeft gedurfd. De mensen op het terras keken er zelfs van op”, schrijft Yvonne.

Het juicekanaal Reality FBI meldt overigens dat Marco’s oud-collega Ali B gisterenavond óók al is gespot in het centrum van Amsterdam. “Ali B werd een aantal dagen achtereen in Disneyland gezien, maar zat vanavond alweer in Amsterdam. In het Italiaanse restaurant Peppino, zat hij met wat vrienden te eten.”

Genoeg geld

Eén ding is zeker: Marco heeft bij het dure Izakaya niet op de centjes gelet. En volgens collega Wolter Kroes is dat ook helemaal niet nodig. “Marco kan het zichzelf veroorloven om niet meer te werken”, zegt hij in weekblad Weekend. “Die mazzel heeft hij. Financieel is die jongen helemaal klaar, hij kan zich rustig houden.”

Dat is ook niet zo gek met Marco’s staat van dienst, legt Wolter uit. “Marco is dé artiest van Nederland. Hij heeft zó vaak de Kuip uitverkocht.”

Juice

De story van Yvonne:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Marco Borsato ooit nog een stadion vol krijgt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen