Patty Brard weer terug op Ibiza, laat zichzelf zien zónder make-up

Patty Brard ziet er in Shownieuws altijd uit om door een ringetje te halen, maar privé loopt ze er natuurlijk een stuk minder glamoureus bij. Hoe dat eruitziet laat ze zien op haar eigen Insta-pagina.

Patty Brard © Instagram

Er wordt veel geklaagd over influencers die dermate veel filters gebruiken dat er een onrealistisch beeld van schoonheid ontstaat. Natuurlijk doet de ouderwetse televisie eigenlijk al decennialang hetzelfde, alleen gebruiken ze daar geen filters maar een goede laag make-up. Patty Brard laat zonder gêne zien hoe het verschil eruitziet.

Patty zonder make-up

De 67-jarige Patty is momenteel even vrij van Shownieuws en is daarom weer naar haar woning op Ibiza gevlogen. Daar loopt ze gewoon zónder make-up en zónder glamoureuze outfit door het huis. En ze schaamt zich niet om te laten zien hoe ze er nou precies uitziet als ze níet door de wasstraat is geweest.

Patty lijkt het belangrijk te vinden om een realistisch beeld te scheppen van hoe tv-sterren er buiten de studio om uitzien. Ze deelt steevast foto’s van hoe ze schittert als ze net de visagie uit komt, maar laat ondertussen net zo vaak zien hoe ze er gewoon in het dagelijks leven bijloopt. En ook zonder make-up op mag Patty natuurlijk gezien worden.

Niet John de Mol-proof

Eén ding is zeker: zonder die dikke laag make-up zou Patty er bij John de Mol in elk geval nooit in komen. Ze onthulde in 2018 al dat de mediatycoon zelfs liever geen vrouwen van boven de 50 kilo op zender heeft. “Van wat vollere vrouwen op televisie houdt hij niet. Hij wil ze dun en blond.”

Tenzij het familie is natuurlijk. “Toch is het raar dat je dat zegt van die slanke blonde vrouwen, want hij is wel fan van één dikke blondine. Zijn eigen zus”, reageerde Karin Bloemen destijds.

Gewichtsclausule

Patty is een tijdje geleden flink afgevallen en daarna bood John haar een mooi contract aan. Ze onthulde in 2020 in haar biografie dat hij toen een gewichtsclausule in haar contract wilde opnemen. “Ik heb mijn financieel adviseur gezegd: ‘Maandagochtend is die achterlijke paragraaf over dat gewicht eruit, of ze zoeken het maar uit met hun hele contract.”

Uiteindelijk heeft Patty die paragraaf laten aanpassen. “We hebben er ‘uitstraling’ van gemaakt. Dus dat ik dezelfde uitstraling moet behouden lopende de duur van het contract.”

Zoontje

Zou John zo’n gewichtsclausule er ook bij Linda in hebben gezet? Dat ze de hele week op de hometrainer moet als haar onderkin in beeld is?

Vast niet. “En bij het zoontje van John vast ook niet”, aldus Patty in haar biografie.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het goed dat Patty Brard laat zien wat er achter de façade zit?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen