Linda de Mol gespot bij viskraam: ‘Strijdbaar, in legergroene outfit’

Linda de Mol laat zich na een maandenlange stilte weer steeds vaker zien in het openbare leven. De presentatrice is door een paparazzo van de Weekend, Reni van Maren, gespot bij de visboer.

Linda de Mol © Talpa

Hoewel Linda de Mol zich nog altijd niet heeft verantwoord voor haar rol in het Voice-misbruikschandaal – ze wist al jaren van in elk geval één incident met haar man Jeroen Rietbergen én heeft binnen Talpa gezwegen over het vermeende misbruik door Ali B – sorteert ze nu voor op een comeback op televisie.

Legergroene Linda

De laatste tijd zien we Linda steeds vaker in de openbaarheid treden. Na haar recente stedentrip in Londen, heeft een Weekend-paparazzo haar afgelopen week gespot in het Gooi. ‘LINDA KLAAR VOOR COMEBACK’, kopt het roddelblad. ‘Strijdkrachtige look in legergroen.’

Linda heeft even een ommetje gemaakt in haar miljonairsenclave en deed dat dus in het legergroen. Levert de Weekend ook wat psychologie van de koude grond bij die outfit? Ja. “Het is alsof ze wilde zeggen: ‘Kom maar op!'”

Zwarte Porsche

Wat spookte Linda precies uit in het Gooi? “Onze fotograaf spotte haar in haar zwarte Porsche cabrio op weg naar de visboer. Met wapperende haren en ongetwijfeld een Hollandse Nieuwe in haar tas verdween Linda weer uit het zicht. ‘Nog even geduld’, leek zij te willen zeggen.”

Op de foto’s is te zien dat Linda flink wat heeft ingeslagen bij de visboer. Wellicht deed ze ook wat inkopen voor de Oekraïense vluchtelingen die in haar huis zouden resideren. Hun komst werd in maart ‘toevallig‘ gefotografeerd, overigens door dezelfde paparazzo van de Weekend.

Weekend-cover

Linda in het legergroen op de Weekend-cover:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Linda de Mol zich moet verantwoorden tegenover een onafhankelijk medium?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen