Linda de Mol uit verdrietholletje, beleeft dolle citytrip in Londen

Linda de Mol is door haar kinderen uit haar verdrietholletje getrokken. Ze beleefden de afgelopen dagen samen een dolle citytrip in het kosmopolitische Londen. “Citytrips are the best 🤎.”

Linda de Mol © Instagram

Het is een gitzwarts jaar voor Linda de Mol. Niet alleen kwam ze erachter dat haar geliefde Jeroen Rietbergen zich jarenlang als een soort MeToo-beest heeft gedragen achter de schermen bij The Voice of Holland, maar ook heeft ze door een fikse inschattingsfout – ze verzweeg Ali B’s wangedrag binnen Talpa – extreme imagoschade opgelopen.

Linda in Londen

Linda was maandenlang boos op de hele wereld. Van Angela de Jong tot Beau van Erven Dorens tot Youp van ’t Hek: iedereen kreeg de schuld, behalve Linda zelf. Ze heeft vorige maand haar werk weer opgepakt, maar schuwde toen nog iedere vorm van publiciteit. Toen een figurant een selfie met haar online plaatste, kreeg hij naar eigen zeggen de bons.

Inmiddels lijkt Linda weer een beetje te ontbitteren. Ze is door haar kinderen Noa en Julian Vahle uit haar verdrietholletje getrokken voor een zotte citytrip in Londen. Julian nam ook zijn Oostzaanse vriendin Chelsey Weimar, een van de vele exen van Leonardo DiCaprio, mee. Zij heeft een foto van het hele gezelschap online geplaatst.

‘Citytrips are the best!’

Linda staat samen met haar kinderen Noa en Julian en zijn vriendin Chelsea op de foto. Het is niet bekend of haar nieuwe schoonzoon ook van de partij was. Die staat in elk geval niet op de foto. Hij schijnt wel heel wat gemist te hebben. “Citytrips are the best 🤎”, schrijft Chelsea.

Noa heeft ook enorm genoten. “Bye bye Londen”, zegt ze met enorm veel pijn in het hart.

Enthousiaste reacties

De BN’ers reageren erg enthousiast op de vakantiefoto van Linda. “🔥”, zegt Renate Gerschtanowitz, wier man Winston dit jaar ook al door de mand is gevallen.

En Vivian Slingerland: “❤️❤️❤️❤️”

Chelsea daarop weer tegen Vivian: “❤️❤️❤️”

Lekker spraakzaam allemaal.

Instagram-foto’s

Chelsea’s Instagram-verslag van de citytrip in Londen:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Linda de Mol klaagde vorig jaar over te goedkope citytrips. Vindt u ook dat citytrips iets exclusiefs moeten blijven, alleen voor de rijken?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen