Jaimie Vaes krijgt flinke tik op de vingers: ‘Zo naar voor Lil Kleine!’

Jaimie Vaes wordt behoorlijk hard aangepakt door een mediajournaliste van De Telegraaf. Zij vindt het Jaimie’s schuld dat Lil Kleine hun zoontje niet meer ziet. “Dat moet hem zó’n pijn doen.”

Jaimie Vaes © NPO

Daphne van Rossum, mediaverslaggever van De Telegraaf, ergert zich behoorlijk aan Jaimie Vaes. De influencer zette dit jaar een punt achter haar gewelddadige relatie met Lil Kleine, nadat hij haar uit de auto sleurde en de autodeur tegen haar hoofd begon te bonken. Sindsdien is ze alleen verantwoordelijk voor de opvoeding van hun zoontje Lío.

Medeleven met Lil Kleine

De manier waarop Jaimie zich erdoorheen slaat, staat Daphne totaal niet aan. “Mag ik even een klein beetje mopperen hierover? Zij is nu natuurlijk zo ‘heel moedig’ en al die vriendinnen hangen aan haar lippen en ze is zo’n survivor, weet je wel. Zo zet ze dat nu allemaal neer”, klaagt ze in de mediapodcast van de krant.

“Maar ik vind het eigenlijk dan toch een beetje raar dat zij gewoon zegt – met een grote disclaimer, want ik weet natuurlijk niet precies hoe het zit – dat Lío zijn vader niet meer ziet. Dat moet voor hem toch ook veel pijn doen?”

‘Hij was in therapie!’

Daphne vindt het tijd worden dat Jaimie na de gewelddadige mishandelingen eens een keertje over haar hart strijkt. “Het is ook niet goed voor het kind en een vader heeft ook gewoon recht om die band op te bouwen en hij heeft toch aan zichzelf gewerkt op Thailand?”

Collega Jordi Versteegden verbijsterd: “Ja, drie weken, Daphne. Daar heeft hij drie weken gezeten en we weten allemaal niet wat hij daar gedaan heeft. Je kan niet in drie weken herstellen.”

‘Doe maar lekker stoer!’

Daphne: “Ja, maar weet je: hij heeft toch gewoon recht om z’n kind te zien? Desnoods onder toezicht. Het is heel vaak zo dat na een scheiding het kind bij de moeder komt wonen, de vader uit beeld wordt gedrukt en dat zijn allemaal maanden of jaren of weken die je niet meer kunt herstellen in het contact. Ga daar maar lekker stoer over doen en lekker moedig.”

Jordi: “Heeft hij dat dan ook niet een beetje aan zichzelf te danken? Het is toch een hartstikke agressieve man die niet te vertrouwen is? Stel je voor dat hij Lío straks uit die auto trekt!”

Daphne: “Ja, maar hij is ook vader. Ik heb daar heel veel moeite mee met dit soort verhalen.”

Botoxklinieken

Volgens Jordi is Lil Kleine echter altijd al vooral bezig geweest met zichzelf in plaats van zijn gezin. Zo was hij ook tijdens hun relatie vaak te vinden in het uitgaansleven. “We zagen hem daar vaker dan met zijn zoontje. Waarom nu dan wel?”

Wel hekelt hij de manier waarop Jaimie haar gewelddadige relatie verwerkt. Hij vindt haar tv-soap te oppervlakkig. “Als je echt de moeder wil zijn en dit wil oplossen met Lil Kleine zelf, ga dan niet een serie filmen, maar het eerst eens lekker thuis oplossen en val ons dan weer lastig met al die botoxklinieken en restaurants waar je naartoe gaat.”

Podcast

De podcast waarin Jaimie wordt bekritiseerd:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Lil Kleine mishandelde Jaimie Vaes. Vindt u het ook walgelijk hoe zij zich nu gedraagt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen