Johnny de Mol krijgt flinke trap na: ‘Grootste flop van het jaar!’

Johnny de Mol krijgt een flinke trap na van Angela de Jong. De AD-draak roept zijn talkshow HLF8 uit tot de grootste flop van het tv-seizoen. “Ik had er echt meer van verwacht.”

Johnny de Mol en Angela de Jong © Beau

Er zijn weinig mensen in Hilversum met zulke grote oogkleppen op als Johnny de Mol. De presentator kampt met een zeer heftige uitgelekte aangifte van zware mishandeling en poging tot doodslag, maar denkt dat hij na de zomer weer vrolijk een talkshow kan gaan maken op SBS 6.

Flop van het jaar

Buiten die aangifte om denkt Angela de Jong dat het sowieso beter is als Johnny de handdoek in de ring gooit. Ze roept HLF8 uit tot de tv-flop van het seizoen. “Wat ik echt wel een flop vond was de talkshow Johnny. Oh, HLF8, ja, sorry”, zegt de opiniediva in de AD Mediapodcast.

Ze vervolgt: “Ook door het team dat erachter zat – Jeroen Pauw maakt dit – had ik wel wat meer verwacht. En ook verwacht dat ze hem wat meer zouden begeleiden en dat je een bepaalde progressie zou zien in de loop van het seizoen.”

Geen progressie

Er zat gewoon echt geen progressie in, aldus Angela. “De enige progressie die je zag was het aantal tranen dat hij plengde als zijn familie weer eens in opspraak was. Ja, dat viel me heel erg tegen.”

Johnny is volgens haar gewoon ongeschikt. “Johnny is te licht voor een interview over Oekraïne of iets in de politiek. Dat is natuurlijk een beetje opgepept met sidekicks en vaste gasten die iets over de politiek zeggen. Ja, voor de rest, als het dan over het hele lichte gaat, is het vooral z’n vrienden- en familiekring die langskomt.”

Ook dat is niks, besluit Angela. “Dan heeft het iets enorm incestueus.”

Podcast

De AD Mediapodcast:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wat denkt u dat Johnny de Mol beter kan doen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen