Jaimie Vaes compléét afgekraakt door De Telegraaf: ‘Zo oppervlakkig!’

Jaimie Vaes wordt compleet door de mangel gehaald door De Telegraaf. Ze wordt door showjournalist Jordi Versteegden een oppervlakkige vrouw genoemd. “Ze gaat van etentje naar etentje!”

Jaimie Vaes en Jordi Versteegden © Telegraaf

Ze is inmiddels helemaal losgekomen van de gewelddadige rapper Lil Kleine: influencer Jaimie Vaes. Ze probeert nu haar eigen boontjes te doppen en doet dat onder meer met televisiewerk. Deze week is het derde seizoen van haar reallifesoap ‘Jaimie: In The Vaes Lane’ van start gegaan. Geen aanrader, vindt Jordi Versteegden.

Bagger-tv

Jordi, entertainmentjournalist van De Telegraaf, heeft de eerste aflevering gekeken en vindt het bagger. “De eerste tien minuten zien we hoe ze bij Khalid & Sophie te gast is geweest. Dat was een mooi interview. Daarna zien we haar weer ergens een kliniek instappen en dan denk ik: het wordt weer nep. Wat wil je nou laten zien? Dat vraag ik me zo af.”

Ze is eigenlijk gewoon talentloos, aldus Jordi. “De ene keer staat ze weer in een of andere kliniek om wat botox bij te brengen, de andere keer onderneemt ze weer een gezellige avond in een restaurant, maar het echte harde werken laat ze (…) niet echt zien. Waar is zij nou ontzettend goed in?”

‘Ze kan niks!’

Eigenlijk kan die Jaimie gewoon niks, vervolgt hij. “Wat kan deze dame nou eigenlijk? Je overvalt me er eigenlijk ook wel een beetje mee. Waarom kijken we hier met z’n allen naar?”

Het is volgens hem jammer dat Jaimie niet meer van haar échte ik laat zien. “Ze gaat naar Ibiza, ze hoopt er ‘de mooiste zomer ooit’ van te maken. Ik denk dan: als je serieuzer genomen wil worden – want dat is ook haar doel, dat we haar niet meer zien als een oppervlakkig persoon – neem ons dan mee naar de psycholoog. Maar nee, het is gewoon weer feesten.”

Geen diepere laag

Telegraaf-collega Wilson Boldewijn: “Je zegt van: ze streeft naar een soort van diepere laag van wie ze is, maar ze rent weer heel snel terug naar de oppervlakte van Ibiza en de cosmetische arts.”

Jordi: “Ja. Als ik denk aan iemand die echt diepgang heeft, dan is dat voor mij iemand die hard werkt. Haar leven lijkt als volgt in elkaar te zitten: van het ene etentje naar het andere etentje en van de ene kliniek naar de andere kliniek. Daar verdient ze natuurlijk ook geld mee, want ze is influencer. Maar ik vind dat oppervlakkig eerlijk gezegd.”

DJ Jaimie

Jaimie wil nu voor een eigen dj-carrière gaan. Ook oppervlakkig, vindt Jordi. “We hebben het steeds over dat oppervlakkige. Dit is dat oppervlakkige. Ik denk: is dit dan de oplossing?”

Hij besluit: “We hebben al duizend bekende mensen op deze wereld – noem een Paris Hilton – die achter de draaitafels kruipt. Ik hoop dat we nog een diepere laag ergens krijgen, maar ik zie het nog niet helemaal.”

De afslachting van Jaimie Vaes kunt u bekijken op de website van De Telegraaf.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat BN'ers vooral naar Ibiza vliegen voor het zien en gezien worden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen