Jaimie Vaes getipt als winnares Televizier-Ring: ‘Zij verdient het!’

Jaimie Vaes wordt door haar goede vriend Koen Pieter van Dijk, voorheen bekend als Koen Kardashian, getipt voor de Gouden Televizier-Ring. “Als iemand het verdient, dan is Jaim het wel.”

Koen Kardashian en Jaimie Vaes © Instagram, Discovery+

De Televizier is druk bezig met het samenstellen van een longlist van 25 tv-programma’s waaruit het stemmend publiek straks drie genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring kan kiezen. Ieder kwartaal voegt het stemmend publiek vijf programma’s aan de lijst toe en tot slot zet de organisatie zélf er nog vijf programma’s bij.

Koen is lyrisch

We zitten nu in het vierde en laatste kwartaal voor de uitreiking van de Televizier-prijzen en programma’s die in de afgelopen maanden op zender zijn geweest, maken momenteel kans om op die 25-delige longlist terecht te komen. Men kan nu op 92 (!) programma’s stemmen, waarvan er uiteindelijk dus vijf de longlist zullen halen.

Eén van die 92 programma’s is de reallifesoap Jaimie in the Vaes Lane. Kennelijk weet Jaimie Vaes’ beste vriend Koen Pieter van Dijk, die ook een rol in de serie heeft, niet precies hoe die verkiezing in elkaar steekt, want hij denkt nu zo ongeveer dat ze al gewonnen hebben.

‘Tot op het gala!’

Koen spreekt zijn volgers toe in een videoboodschap. “Dag vriendinnen. Zojuist heeft mijn vriendin waanzinnig nieuws binnengekregen: Jaimie is genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring met Jaimie in the Vaes Lane.”

Waarom moet Jaimie die tv-ring winnen? “Ja, jongens, deze vrouw moet het gewoon winnen. Als iemand het verdient, dan is het Jaim wel. Ik kan er helemaal emotioneel van worden. Lieve schat, het is je zo gegund en voor al mijn vriendinnen: hier de link, stemmen! En hopelijk tot op het Gouden Televizier-gala. Ciao!”

Overschatting

Het is natuurlijk evident wat hier aan de hand is: we zien hier de zoveelste BN’er die zichzelf schromelijk overschat. Danny de Munk, die tegenwoordig bijna in de krant staat met een zwart balkje voor zijn ogen, denkt ook al dat hij die televisieprijs gaat winnen. “Allemaal stemmen!”

Het Gouden Televizier-Ring Gala, zonder Jaimie en Danny, wordt in oktober uitgezonden op NPO 1.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Hoeveel kans denkt u dat Jaimie Vaes maakt op het winnen van de Gouden Televizier-Ring?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen