Linda de Mol stopt met Ik Hou Van Holland, opvolger is Rob Kemps

Linda de Mol stopt voorlopig met de presentatie van haar hitshow Ik Hou Van Holland. Ze houdt het voorlopig bij het meer ingetogen Miljoenenjacht en de nieuwe dramaserie waar ze aan werkt.

Rob Kemps en Linda de Mol © SBS 6

Het lijkt erop dat Linda de Mol zich er ongemakkelijk bij voelt om vlak na het Voice-drama ongeremd vrolijk te gaan zitten doen in Ik Hou Van Holland. Ze geeft haar programma ‘eenmalig’ op en focust zich voorlopig op de presentatie van een nieuwe serie Miljoenenjacht en de nieuwe dramaserie waar ze aan werkt.

Rob is opvolger

Ik Hou Van Holland gaat komend seizoen wel door, maar dan met Rob Kemps als presentator. De teamcaptains van het programma blijven Jeroen van Koningsbrugge en Leo Alkemade. “Zij krijgen weer assistentie van wekelijks wisselende BN’ers en de altijd fanatieke publiektribunes”, aldus SBS 6.

Rob zegt: “Een programma overnemen van Linda de Mol dat is toch een beetje alsof je Messi moet vervangen. Ik vind het daarom een enorme eer dat Linda het mij toevertrouwt en ik heb er mega veel zin in. Samen met Jeroen en Leo gaan we er en fantastisch seizoen van maken. Ik kan niet wachten.”

In goed overleg

Het is volgens SBS 6 allemaal in goed overleg gegaan. “Nadat Linda de Mol begin dit jaar aangaf haar werkzaamheden voorlopig neer te willen leggen, heeft zij besloten om dit najaar alleen een nieuwe reeks van Miljoenenjacht te presenteren en daarnaast werkt zij aan een nieuwe serie.”

“Daarom is in goed overleg besloten dat Rob Kemps de presentatie van Ik hou van Holland eenmalig van haar overneemt.”

3 september

Ik Hou Van Holland is vanaf 3 september acht weken lang om 20.00 uur te zien op SBS 6.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Linda de Mol stopt met Ik Hou Van Holland. Goede keuze?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen