Patty Brard heeft villa nog niet verkocht: ‘Allemaal zeikerds!’

Patty Brard heeft haar villa in Amstelveen waar ze 2,3 miljoen euro mee wil cashen nog niet verkocht. Er komen volgens haar allemaal ‘zeikerds’ op af. “Je weet hoe het gaat.”

Patty Brard © SBS 6

Nu de huizenmarkt over zijn top heen lijkt heeft Patty Brard snel haar villa in Amstelveen te koop gezet. Haar woning staat nu al zo’n anderhalve maand te koop, maar niemand wil er 2,3 miljoen euro voor neertellen. Maakt ze zich al zorgen?

Zeikerds

Patty stelt dat er wel interesse is, maar dat iedereen loopt te zaniken. “Interesse van potentiële kopers is er al geweest, maar je weet hoe het gaat: twaalf kijkers, twaalf zeikerds. Je kunt nu eenmaal niet iedereen tevreden stellen”, zegt ze in weekblad Privé.

Ze heeft naar eigen zeggen geen acute haast. “In tegenstelling tot enkele jaren geleden, toen het ook te koop stond, gaat het nu gepaard met veel meer rust. Toen moest ik het met alle geweld snel kwijt zijn, nu vind ik het ook helemaal prima als het er pas over een jaar of twee van komt. We zien het wel.”

Gelijkvloers

Waarom wil Patty eigenlijk van die villa af? “We doen het ook met het oog op onze oude dag, iets kleiner, gelijkvloers en dan alleen voor de momenten dat we in Nederland verblijven.”

Ze brengt de tijd liever door op Ibiza. “Ibiza is nu onze plek van kalmte en rust, waar niets moet en alles mag. De afgelopen weken heeft Antoine zich geloof ik maar één keer aangekleed.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Patty Brard binnen nu en een jaar haar tv-houdbaarheidsdatum bereikt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen