Glennis Grace geeft slachtoffers Jumbo trap na: ‘Dit is onhandig’

Glennis Grace wekt enorm veel irritatie op met een jolig filmpje vanuit een Franse supermarkt. “Het zal wel een geintje zijn, maar of het nou allemaal slim en verstandig en handig is…”

Glennis Grace © Instagram

De omstreden Glennis Grace (44) is gisteren op roadtrip gegaan naar Frankrijk, waar ze momenteel verblijft met collega-artiest Anouk en achtergrondzanger Rob de Nijs (niet dé Rob de Nijs). Het drietal heeft daar meerdere stories over geplaatst op Instagram, waaronder een aantal vanuit de Franse supermarkt: natuurlijk niet geheel toevallig.

Supermarkt op zijn kop

Glennis plaatst onder meer een filmpje waarop ze met een karretje door de supermarché racet, zoals ze laatst ook al deed in de Intratuin. Even later trekt de Whitney Houston-imitator gekke bekken bij een volgeladen kassa. “Voorbeeldig! 🥰👍”, schrijft Anouk erbij.

RTL Boulevard-ster Luuk Ikink vindt het niet heel handig, aangezien Glennis nog altijd onder vuur ligt vanwege haar ernstige wangedrag in een Jumbo-supermarkt afgelopen februari. “Dit is opmerkelijk. Anouk is met Glennis Grace in Frankrijk en ze gingen naar de supermarkt. Volgens mij bleef het daar uiteindelijk wel rustig als ik het goed zag.”

En Shownieuws-gezicht Dyantha Brooks: “Glennis zet wederom een supermarkt op zijn kop.”

Pr-technisch onhandig

Dyantha bedoelt het grappig. Zij vindt Glennis, Anouk en Rob namelijk oprecht een leuk reisgezelschap. “Er is ook nog een achtergrondzanger mee, zag ik. Rob. Dit is nou wel echt het gezelschap waar ik jaloers op ben.”

Jaloers op een reisje met Glennis… Wat een wansmaak. Waarom eigenlijk? Omdat ze zich dan een gezellig haarvuur voorstelt vol met zang. Collega Bart Ettekoven cynisch: “Nou ja, als je van zingen bij het kampvuur houdt, dan zeker.”

De nieuwe Shownieuws-deskundige Victor Vlam daarop: “Ik vraag me af of het pr-technisch gezien nou wel zo verstandig is om in een supermarkt een of ander lollig filmpje te gaan opnemen.”

Dyantha: “Misschien juist toch? Om de scherpe randjes eraf te halen.”

‘Heb je haar weer!’

Victor, die vindt dat Shownieuws veel te mild is over Glennis, daarop: “Nou, ik weet niet. Als ik in die supermarkt zou werken, zou ik ook wel denken bij mezelf: jeetje, daar heb je haar weer. Het is natuurlijk wel iets wat aan haar kleeft.”

Bart: “Ze doet het niet in Nederland, hè. Ze doet het in Frankrijk.”

Victor, die na zijn spectaculaire start bij Shownieuws kennelijk een tik op de vingers heeft gekregen – sinds zijn aanvallen op Gordon, Glennis Grace en Wibi Soerjadi in zijn debuutweek zit hij opvallend koest aan tafel – daarop: “Ja, maar het is nog steeds een supermarkt.”

Wat doet Glennis eigenlijk in Frankrijk? Bart: “Het is een beetje onduidelijk wat ze daar aan het doen is met Anouk, maar het gerucht gaat dat ze daar misschien wel op schrijverskamp is. Misschien zijn de twee wel gewoon lekker op vakantie. We weten dat Anouk daar een huisje heeft, in het noorden van Frankrijk.”

Deemoedig

Ook Privé-baas Evert Santegoeds is kritisch. “Het zal wel een geintje zijn, maar of het nou allemaal slim en verstandig en handig is… Je zou bijna vergeten dat ze er ook nog gewoon voor de rechter voor moet komen binnen niet al te lange tijd. Het lijkt erop dat ze de draak steekt met die hele affaire waardoor ze al maanden zonder werk thuis zit.”

“Ik denk dat je gewoon een beetje deemoedig moet zijn. Als je zo’n ellende veroorzaakt hebt, moet je gewoon even rustig je rechtszaak afwachten en niet gillend door de supermarkt in een karretje in Frankrijk moet doen van: kijk eens hoe leuk ik ben. Het lijkt mij niet handig.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zonde dat Anouk zich zo associeert met Glennis Grace?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen