Danny en Jenny de Munk voor het eerst weer samen op de foto

Danny en Jenny de Munk zijn voor het eerst sinds het schandaal over zijn buitenechtelijke activiteiten weer samen op de foto gezet. Ze genieten momenteel van een zonnige vakantie in Spanje.

Danny en Jenny de Munk © Instagram

Privé-baas Evert Santegoeds roept dat Jenny de Munk dag in dag uit in haar slaapkamer ligt te huilen, maar in werkelijkheid is ze begin deze week samen met Danny en hun twee kinderen vertrokken naar Spanje. Bij vertrek werd Danny van wel héél dichtbij gefotografeerd door een spion van de juicekanalen (zie onderstaand).

Samen op de foto

Danny en Jenny plaatsen zelf géén vakantiekiekjes vanuit het Spaanse Sitges, maar hun dochter Bo doet dat wel. Het gezinnetje De Munk brengt hun tijd in de mediterraanse zon door met een groot gezelschap van vrienden. Ze hadden gisteren flink wat te vieren met z’n allen, want Bo’s beste vriendin Demi is ten huwelijk gevraagd.

Op alle feestelijke foto’s (zie bovenstaand) is te zien dat Danny en Jenny breeduit lachend naast elkaar zitten. Het lijkt er op het eerste gezicht dus niet op dat de twee in een enorme huwelijkscrisis zitten.

Zwembroek

Bo heeft twee foto’s naar buiten gebracht waarop haar ouders te zien zijn. Op de ene foto poseert iedereen in zwemkleding, op de tweede foto zit men te wachten op een maaltijd. Jenny, die op beide foto’s in het turquoise gekleed is, ziet er niet bepaald verslagen uit.

Voor Evert blijft echter de grote vraag: is Jenny vijftien jaar geleden al op de hoogte gebracht van Danny’s buitenechtelijke avonturen of heeft hij dat pas recent gedaan, onder druk van de juicekanalen? “Ik denk zelf dat dat echt heel kort geleden naar buiten gekomen is en dat zij er al die jaren niets van geweten heeft.”

Verkrachting

De beschuldigingen die er tegen Danny liggen gaan natuurlijk wel wat verder dan een buitenechtelijke affaire. Er is bij de politie zelfs aangifte gedaan van verkrachting. Zelf ontkent de volkszanger in alle toonaarden. Sterker nog: hij stelt dat hij en de dame in kwestie slechts wat bij elkaar hebben ‘gevoeld’.

Wat wint de dame er dan bij om hem te beschuldigen van verkrachting? “Ik zou het echt niet weten. Ik kan er niet bij met mijn pet.”

Spion

Danny werd begin deze week bij zijn vertrek uit Nederland van wel héél dichtbij gefotografeerd door een spion van de juicekanalen:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Waar denkt u dat de onbegrensde vergevingsgezindheid van al die BN'er-vrouwen mee te maken heeft?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen