Bram Moszkowicz boos over Hazes-uitspraken Maarten van Rossem

Bram Moszkowicz is boos over de uitspraken die Maarten van Rossem heeft gedaan over André Hazes jr. “Ik vind dat zo hypocriet wat die man doet, hè? Hij moet André met rust laten!”

Maarten van Rossem, André Hazes jr., Bram Moszkowicz en Rachel Hazes © KRO-NCRV, SBS

Maarten van Rossem zegt niet bij te houden wat er allemaal op de juicekanalen gebeurt, maar ergert zich ondertussen wel aan de BN’ers die daarop voorbijkomen, waaronder André Hazes jr. De volkszanger hoort volgens het jurylid van De Slimste Mens thuis in een psychiatrische inrichting. “Zou dat niet verstandiger zijn?”

Bram boos

Het wekt enorme ergernis op bij Bram Moszkowicz, die in coronatijd nog gezellig schapen ging hoeden met André’s moeder Rachel. “Hij moet gewoon André met rust laten, vind ik. Dat kun je toch niet zeggen, van: ‘Hij moet eigenlijk worden opgenomen’? Hij weet er toch niks van? Dat zegt hij toch zelf?”, briest hij aan de desk van Shownieuws.

Ook Albert Verlinde vindt het op het randje. “De moeder van André is natuurlijk wél een tijd opgenomen omdat ze depressief was, dus het is een beetje een ongelukkige vergelijking.”

Hypocriet

Bram vindt het bovendien hypocriet dat Maarten een hele podcast volkletst over showbizz, terwijl hij zegt neer te kijken op de juicekanalen en BN’ers als André. “Ik vind dat zo hypocriet wat die man doet, hè? Hij roept ‘het interesseert me niet’, want hij is een ‘slimme man’, hè?”

Hij vervolgt: “Dus er ligt een beetje een sausje op van ‘de intellectueel’, om er vervolgens dan een heel uur over te ouwehoeren. Weet je, daar hou ik niet van. Dan moet je er ook voor uitkomen, vind ik.”

Niet welkom

Maarten is niet meer welkom in de studio van Shownieuws. “Nee, dan lopen we drie uur uit”, zegt Albert.

Collega Evert Santegoeds: “De opnames van De Slimste Mens lopen ook altijd een uur uit. Dat moeten ze er allemaal uitknippen wat die man zit te zeggen.”

Bram: “En ik ben weg dan.”

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen