Rob Goossens beledigt Angela de Jong: ‘Geen boeiende vrouw’

Rob Goossens haalt weer eens keihard uit naar Angela de Jong. Hij begrijpt helemaal niets van haar populariteit. “Ik vind het niet zo’n boeiende vrouw. Ik zou eerder mezelf boeken.”

Rob Goossens en Angela de Jong © RTL, NPO

Angela de Jong is veruit de meest gevreesde tv-criticus van het land en daar komt Rob Goossens niet bepaald bij in de buurt. Hij is tegenwoordig een RTL-gezicht en aan de desk van Boulevard vooral druk met het promoten van programmaatjes van de opdrachtgever, zoals gisterenavond B&B Vol Liefde. Niet zo spannend dus.

‘Geen boeiende vrouw’

Zelf vindt Rob zich wél heel erg relevant. “Ik vind dat de mening van Rob Goossens er wel degelijk toe doet”, zegt hij in gesprek met de regionale krant Tubantia. “Je hebt bij mij altijd de kans dat ik gekke dingen ga zeggen of wat mensen tegen de schenen trap.”

Hij doet het allemaal toch een stukje beter dan Angela, vindt Rob. “Ik vind het ook niet zo’n boeiende vrouw, zou over mediaontwikkelingen eerder mezelf boeken. Albert Verlinde is wél een voorbeeld voor me.”

Rusteloos

Albert was jarenlang hét gezicht van Boulevard. Rob schuift daar nu een paar keer per week aan. “Er zijn dagen dat je verwacht dat ze bellen, maar het telefoontje niet komt. Dat maakt wel eens rusteloos. Echt zorgen maak ik me pas als ze meer dan een week niet bellen.. Dan loop ik hier door de tuin rond: is Rob Goossens uit de mode of zo?”

Blijft hij dit de komende twintig jaar doen? “Misschien wel. Ik heb altijd door en verder gewild, vanaf jongs af aan, maar heb nu voor het eerst een soort dynamisch evenwicht bereikt. In de eerste jaren heb ik geregeld overwogen ermee te kappen, maar vorig jaar besloot ik er toch vol voor te gaan.”

Al jaren bonje

Er is al jaren sprake van onmin tussen Angela en Rob. Dat begon in de periode dat Rob voor het Albert Verlinde-programma 6 Inside werkte. Hij was daar de tweede keuze, want eigenlijk wilde SBS 6 daar Angela voor hebben. Zij sloeg het aanbod echter af om haar onafhankelijkheid te bewaken.

Angela heeft indirect wel eens laten blijken dat ze Rob een flapdrol vindt.

Interview

Het Tubantia-interview met Rob Goossens:

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen