Anouk chagrijnig in de auto tijdens roadtrip met Glennis Grace

Anouk zit behoorlijk chagrijnig in de auto tijdens haar roadtrip met Glennis Grace. Terwijl Glennis voor in de auto lol heeft met een achtergrondzanger, zit Anouk met oordopjes op de achterbank.

Glennis Grace en Anouk © RTL, Instagram

Glennis Grace zorgde woensdag voor een grote verrassing door op Instagram een roadtrip aan te kondigen met Anouk en achtergrondzanger Rob de Nijs. Al op de eerste dag zorgde Glennis voor controverse met een raar filmpje vanuit een Franse supermarkt. Anouk is tot nu toe al die dagen uit beeld gebleven in Glennis’ stories op Instagram.

Anouk met oordopjes

Nu, drie dagen na dat filmpje vanuit die supermarché, komt Anouk voor het eerst in beeld. Glennis laat in haar stories zien hoe ze met Anouk en Rob in de auto zit. Terwijl Glennis en Rob voor in de auto lol hebben met elkaar, zondert Anouk zich van hen af op de achterbank. Naast dat ze nogal chagrijnig kijkt, valt ook op dat ze haar oordopjes in heeft.

Kennelijk zit er ook voor Anouk een maximum aan wat ze kan verdragen aan Glennis en haar gegil. Waar het drietal naartoe onderweg is – mogelijk is dit het einde van hun roadtrip naar Frankrijk – is onduidelijk.

Dezelfde types

Anouk en Glennis hebben elkaar leren kennen bij het van de buis gehaalde seizoen van The Voice of Holland. “In korte tijd ben ik heel gek op haar geworden”, zei Glennis in een interview. “We zijn natuurlijk ook een beetje dezelfde types, dus ik wist dat het zou klikken.”

Kennelijk is dat wederzijds, want Anouk is momenteel de enige artiest die samen met Glennis gezien wil worden. Of Anouk daar goed aan doet is nog maar de vraag.

Kritiek

Anouk krijgt op de socials in elk geval wat kritiek te verwerken. “Mijn haren rezen mij ten bergen. Jij met Glennis Grace in een supermarkt in Frankrijk? Glennis geeft weer een trap na ivm met die knokploeg bij de Jumbo! Je denkt niet eens aan de slachtoffers! Zeg mij wie je vrienden zijn, dan zeg ik wie jij bent! Een hypocriet!”, twittert Maria bijvoorbeeld.

Glennis moet in oktober voor de rechter verschijnen vanwege haar wangedrag in de Jumbo.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u zitten te wachten op een muzikale samenwerking tussen Anouk en Glennis Grace?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen