André Hazes jr. casht flink bij RTL: ‘Er komen meer afleveringen’

André Hazes jr. casht flink bij RTL. Er zijn namelijk meer afleveringen besteld van zijn nieuwe docusoap op Videoland, meldt Privé-boegbeeld Evert Santegoeds. “Die worden nu gemaakt.”

André Hazes jr. © RTL

Als we in het najaar weer met z’n allen binnen zitten wil RTL het aantal abonnees van Videoland flink op gaan krikken met een geruchtmakende documentaireserie over André Hazes jr. Een serie waar veel mensen nieuwsgierig naar zijn, omdat hij zich alweer een jaar in stilzwijgen hult.

Adele-effect

Dat stilzwijgen van André is naar verluidt een tactiek. Hij had voor zijn zogenaamde burn-out namelijk zúlke slechte publiciteit dat er eigenlijk geen andere optie was dan even gas terug te nemen. Nu hoopt hij op het Adele-effect: jezelf dermate lang terugtrekken dat mensen nieuwsgierig worden en je sterrenstatus daardoor aanzienlijk toeneemt.

Voor zo’n Adele-effect moet je wel een paar jaar afwezig zijn en in april meldde Evert Santegoeds nog dat André pas eind 2023 weer terug zou keren in de spotlights. Nu stelt hij zijn verhaal bij: Evert verwacht dat André al terugkeert rondom de release van zijn docusoap in oktober, of anders begín 2023.

Nieuwe informatie

Evert beschikt namelijk over nieuwe informatie: hij heeft vlak voor André’s vertrek naar Koh Samui, waar hij nu verblijft met zijn knipperlichtverloofde Monique Westenberg, muziek opgenomen in de Wisseloord-studio’s in Hilversum. “Samen met het complete Metropole Orkest nam André er een vijf minuten durende mini-symfonie op.”

Een deel daarvan zal volgens Evert worden gebruikt als tune voor de Videoland-serie. Het thema van het liedje? Vergeving. Het duidt er allemaal op dat er een soort happy end komt waarbij André en Monique weer samen zijn, maar ook dat André’s ambitie terug is. “Hij kan het weer aan en je kunt natuurlijk niet vakantie blíjven vieren”, zegt een bron.

Zwijgplicht

André en Monique mogen momenteel nog niets zeggen van Videoland, weet Evert. “Toen Privé hen dit voorjaar in Amerika zocht, en vond, wekten de twee de indruk allang weer een gelukkig paar te zijn. Maar dat had dus tot de laatste aflevering verborgen moeten blijven.”

Hij vervolgt: “Terug in Nederland werden zij niet meer samen gespot, maar dat heeft dus te maken met contractuele verplichtingen met de goed betalende streamingdienst.”

Meer afleveringen

Op dit moment zitten André en Monique dus in Thailand. “RTL, de eigenaar van Videoland, is zo tevreden over wat ze tot nu toe hebben gezien, onder andere die vakantie in Amerika, dat ze gedacht hebben: dan voegen we er wat extra afleveringen aan toen. Die worden dan op dit moment opgenomen in Koh Samui”, vertelt Evert in Shownieuws.

Hij besluit: “Dat ze toch wel weer samen zijn, daar ziet het wel heel erg naar uit.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

André Hazes jr. hoopt op het Adele-effect: een lange afwezigheid die zorgt voor een stijgende sterrenstatus. Haalbaar?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen