Frits Huffnagel kijkt heel zuur na tv-grap over Mark Rutte

Frits Huffnagel reageert behoorlijk zuur als hij tijdens de uitzending van Shownieuws geconfronteerd wordt met een valse grap over zijn partijleider Mark Rutte. “Eerst stemmen, dan meepraten!”

Frits Huffnagel en William Rutten © Shownieuws

VVD-prominent Frits Huffnagel is tegenwoordig een van de vaste deskundigen in Shownieuws. Hij spreekt aan de desk regelmatig lovend over zijn partijleider Mark Rutte, terwijl zijn collega’s juist buitengewoon kritisch zijn op de premier. Zo werd hij vorig jaar nog ‘premier Pinokkio‘ genoemd in het programma op SBS 6.

‘Dat spreekt hem aan?!’

Frits vertelde gisteren aan de desk over het afscheidsbezoek van Angela Merkel aan Rutte. “Ik denk dat ze nog wel contact met elkaar blijven houden.”

Je kunt volgens Frits goed zien dat Merkel en Rutte een goede band hebben met elkaar. “Toen we aan Rutte vroegen van: ‘Hoe is dan die relatie met Merkel?’, toen zei hij: ‘Er is een totaal vertrouwen. We hebben een diepe vriendschap. Ze is honderd procent betrouwbaar.’”

Dan maakt collega Evert Santegoeds een valse grap: “En dat spreekt hem aan?!”

Frits kijkt zuur

Frits vindt de suggestie dat Rutte onbetrouwbaar zou zijn alles behalve grappig. Hij kijkt dan ook behoorlijk zuur, terwijl collega’s Ronald Molendijk en William Rutten echt he-le-maal in een deuk liggen om de grap van Evert.

Frits: “Dat spreekt hem zeker aan. En terecht.”

Ronald lachend: “Dus afrondend zei hij: ‘En daar herken ik níks in! Dit is helemaal nieuw voor mij!’”

Frits: “Als jij nou eens gaat stemmen de volgende keer, dan mag je ook meepraten over politiek! Eerst stemmen!”

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen