‘Linda de Mol mogelijk nooit meer terug in Ik Hou Van Holland’

Het zou zomaar kunnen dat Linda de Mol helemaal nooit meer terugkeert als presentatrice van Ik Hou Van Holland, zeggen tv-kenners tegen weekblad Story. “Dat is niet uitgesloten.”

Rob Kemps en Linda de Mol © SBS 6

Linda de Mol ziet Ik Hou Van Holland als een van haar tv-kindjes, maar een half jaar na het losbarsten van de rel rondom The Voice of Holland wil ze nog geen frivole tv-shows presenteren. Ze heeft zich tot op de dag van vandaag nog niet eens laten interviewen over haar betrokkenheid in de zaken tegen Ali B en haar eigen ex-geliefde Jeroen Rietbergen.

Gebroken Linda

Aangezien Linda duidelijk voor de slachtofferrol gekozen heeft, kan ze het niet maken om na de zomer alweer heel hysterisch te gaan doen op televisie. Miljoenenjacht zal ze wél presenteren, maar Ik Hou Van Holland gaat naar Rob Kemps. Voor één seizoen, benadrukte SBS 6 in een persbericht.

Het zou weekblad Story echter niets verbazen als de afwezigheid van Linda helemaal niet zo eenmalig is. Ze zou namelijk helemaal zijn veranderd als persoon. “Linda zou nog steeds gebroken zijn door de hevige teleurstelling in de kennelijk aan seks verslaafde Jeroen, die haar die tijd bedroog.”

Nooit meer IHVH

Linda zou om die reden heel anders over het leven zijn gaan denken. “Linda zou daardoor aan álles zijn gaan twijfelen. Wie ze is, wat ze wil en hoe ze haar televisiecarrière in de toekomst ziet. Wil ze nog wel die frivole, altijd vrolijke presentatrice zijn?”

Op dit moment heeft ze daar gezien de invalklus van Rob dus in elk geval geen behoefte aan, maar: “Kenners houden het ook niet voor onmogelijk dat Linda nooit meer zulke programma’s zal presenteren.”

Verstandig

Het besluit van Linda om Ik Hou Van Holland te skippen kan overigens op veel steun rekenen. “Ik had niet lekker naar Linda de Mol in dit programma kunnen kijken. Dan zie je Linda de Mol blij doen, terwijl je weet: hé, het gaat eigenlijk helemaal niet zo goed met d’r”, zei AD-mediajournalist Marcus den Blanken bijvoorbeeld.

En ook Telegraaf-mediaverslaggever Daphne van Rossum vindt het een goed besluit. “Ja, want dit is gezelligheid en sfeer maken. Zij staat nu ergens anders.”

Babbelziek

Volgens Story zou Linda ook een verhuizing van Het Gooi naar Amsterdam overwegen. Ze zou helemaal gek worden van het babbelzieke Blaricum en Laren.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u er genoegen mee nemen als Linda de Mol zich over de Voice-zaak laat interviewen door haar eigen blad?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen