Yvonne Coldeweijer sloopt Tineke de Nooij: ‘Fossiele mafkees!’

Yvonne Coldeweijer maakt gehakt van Tineke de Nooij. Ze vindt de 81-jarige radiolegende een ‘mafkees’. “Hoe kun je hier uitspraken over doen als je niks weet?”, aldus de juicekoningin.

Tineke de Nooij en Yvonne Coldeweijer © Janita Sassen/MAX, YouTube

Tineke de Nooij is een van de bekende Nederlanders die het opnemen voor Danny de Munk. Hij heeft een aangifte van verkrachting aan zijn broek hangen, maar volgens de radiomaakster liegt de aangeefster in kwestie. Ze denkt dat het een ‘enge fan‘ is die wraak wil. “Dat kan niet anders”, zegt ze resoluut.

‘Mafkees!’

Ongelooflijk wat deze vrouw uitkraamt, vindt Yvonne Coldeweijer. Zij heeft het vermeende wangedrag van Danny als eerste naar buiten gebracht en weet meer over de gedane aangifte. “Het is helemaal geen fan, maar een oud-collega. Laat je BioStabil anders even nakijken, Tineke. Mafkees”, schrijft ze op haar juicekanaal.

Deze vrouw gaat volgens Yvonne echt te ver. “Ik zie continu fossiele BN’ers het opnemen voor Danny de Munk, terwijl niemand de details weet. Niemand weet überhaupt wat het verhaal is achter deze aangifte van verkrachting. Ik wel en ik kan je zeggen; je wordt er misselijk van. Dat beloof ik je.”

‘Schaam je diep!’

Tineke vergaloppeert zich hier gigantisch mee, vindt Yvonne. “Hoe kan je hier uitspraken over doen, als je niks weet?! Weet je hoe pijnlijk dit kan zijn voor slachtoffers van zedenzaken. Zij kunnen hierdoor ontmoedigd raken en niks meer durven zeggen omdat jullie je achterlijke mening delen hierover.”

Ze besluit: “Het zal je dochter maar zijn! Schaam je diep. En ja, ik ben pissed.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen