RTL 4 haalt Danny de Munk wél van de buis na aangifte verkrachting

RTL 4 kiest er in tegenstelling tot SBS 6 wél voor om Danny de Munk van de buis te halen nu er een aangifte van verkrachting tegen hem ligt. Hij wordt uit de jury van I Can See Your Voice gehaald.

Danny de Munk © RTL 4

Danny de Munk ligt onder vuur nu er een aangifte van verkrachting tegen hem ligt en Yvonne Coldeweijer wijst erop dat dit niet het enige vermeende slachtoffer van de volkszanger is. Waar het SBS 6 van John de Mol ervoor kiest om gewoon door te gaan met Danny als jurylid in de tv-show De Hollandse Nieuwe, trekt RTL 4 wél een streep.

Danny ligt eruit

RTL 4 heeft besloten om Danny te schrappen als jurylid van I Can See Your Voice, dat na de zomer terugkeert voor een vierde seizoen. De andere juryleden in dit programma zijn Edsilia Rombley, Fred van Leer en Marieke Elsinga. De opnames hiervan starten al volgende week.

Een woordvoerder van RTL laat weten: “Het onderzoek naar de aangifte valt samen met de start van de opnameperiode van een nieuwe seizoen I Can See Your Voice. We hebben het met Danny besproken en zijn het er met elkaar over eens dat hij onder deze omstandigheden niet zal deelnemen aan het programma.”

RTL zoekt vervanger

Er moet nu op het allerlaatste moment een vervanger gevonden worden voor Danny. “We moeten voor dit seizoen op zoek gaan naar iemand anders.”

Het zal RTL niet veel moeite kosten om een BN’er bereid te vinden, al is het wel te hopen dat de tv-makers ditmaal eindelijk eens verder kijken dan de eeuwige Samantha Steenwijk en Francis van Broekhuizen.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

RTL 4 dumpt Danny de Munk, Talpa steunt hem. Tekent dit het cultuurverschil tussen beide bedrijven?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen