Ronald Molendijk wil graag aanschuiven bij Vandaag Inside-trio

Ronald Molendijk zou het leuk vinden om aan te schuiven in de talkshow Vandaag Inside, ondanks dat de sterren van dat programma hem een ‘pedante lul’ vinden. “Zeker, waarom niet?”

René van der Gijp en Ronald Molendijk © Shownieuws

De mannen van Vandaag Inside zijn niet bepaald fan van Ronald Molendijk. Zij vinden hem het product van nepotisme, aangezien hij zijn baantje bij de televisie te danken heeft aan bobo Erland Galjaard. “Een pedante lul, ja. Ha ha ha! Waarom zit die man daar?”, gierde René van der Gijp na het eerste Boulevard-optreden van Ronald.

Ronald wil in VI

Je zou denken dat Ronald geen behoefte heeft om ooit aan te schuiven in VI, maar niets is minder waar. “Natuurlijk. Zeker, waarom niet?”, zegt hij. “Maar de kans dat ze mij ooit uitnodigen is nul.”

Ronald wijst erop dat de VI-mannen hem niet moeten. “Ik heb het volgens mij wel eens eerder verteld, maar ik kreeg ooit een screenshot door van iemand die een boek van VI had en daar stond letterlijk in: ‘Ronald Molendijk is een pedante lul’. De kans dat ik gevraagd ga worden is denk ik relatief klein.”

‘Ik ben benieuwd’

Zelf heeft Ronald helemaal geen hekel aan VI. “Ik heb er geen enkel probleem mee. Sterker nog: ik ben er best wel benieuwd naar hoe zij in bepaalde dingen zitten.”

Er is in elk geval een plekje vrijgekomen nu Paul de Leeuw er niet meer wil aanschuiven. Ronald vindt het raar dat Paul daar zoveel bombarie over maakt. “Waarom zou je het zo publiekelijk maken? Ik zou gewoon zeggen: ‘Mij niet meer bellen.’”

Open sollicitatie

Paul wist goed waar hij aan begon, aldus Ronald. “Je weet toch waarvoor je wordt uitgenodigd als je daarnaartoe gaat? Je zit niet bij Op1, waar je letterlijk niets kan zeggen. Je zit bij een talkshow waar meningen de key zijn.”

Al met al dus een mooie open sollicitatie van Ronald aan het adres van VI. “Het is geen sollicitatie, zeker niet.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen