Waylon krijgt steun: ‘Bibi ging óók vreemd, namelijk met hun baby!’

Waylon krijgt steun van psycholoog Jeffrey Wijnberg, die in De Telegraaf uitlegt waarom de zanger vreemd is gegaan. “Dat alle aandacht in de richting van het kind gaat is voor mannen traumatisch.”

Waylon en Bibi Breijman © Instagram

Niet iedereen ziet Bibi Breijman als slachtoffer nu blijkt dat haar geliefde Waylon vreemd is gegaan. De zanger heeft haar keihard bedrogen terwijl ze hoogzwanger op de bank zat. Verwerpelijk, vinden veel mensen. Maar psycholoog Jeffrey Wijnberg begrijpt het wel. Hij stelt in De Telegraaf dat Waylon waarschijnlijk gewoon niet genoeg aandacht kreeg.

Verwaarloosde Waylon

Jeffrey denkt dat Waylon is verwaarloosd door Bibi. “De essentie van vreemdgaan tijdens de zwangerschap is dat de man zich verwaarloosd voelt, omdat hij in één klap op de tweede plaats komt.”

Het is allemaal heel ‘rationeel’, legt hij uit. “Het gevoel dat de man kan krijgen is juist: ik krijg een tekort aan aandacht en dat tekort ga ik compenseren door vreemd te gaan.”

Traumatisch

Eigenlijk móest Waylon dus wel. “Als de moeder al een moederlijk type is, ligt de aandacht volledig op de zwangerschap en de geboorte van het kind.”

Waarschijnlijk heeft Bibi hem tijdens haar zwangerschap ook ’te pas en te onpas’ ingezet voor allerlei klusjes, zoals boodschappen doen, aldus de psycholoog. “Dat alle aandacht in de richting van het kind gaat is in sommige gevallen voor mannen bijna traumatisch.”

Flirten in de Appie

Goh, Waylon moest naar de Albert Heijn, verschrikkelijk allemaal. “Mannen denken: ’Ik tel niet meer mee en krijg alleen maar opdrachten. Ik haal de boodschappen, maar ga ook flirten met de kassière.'”

Bibi moet ook eens naar zichzelf kijken, aldus Jeffrey. “Voor de man zijn gevoel gaat de vrouw ook vreemd. Niet met een man natuurlijk, maar met het kind.”

Telegraaf

Er is online veel ergernis over de uitspraken van deze psycholoog in De Telegraaf. Zie bijvoorbeeld:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Heeft u door deze psycholoog meer begrip gekregen voor het vreemdgaan van Waylon?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen