René van der Gijp giert om Gordon: ‘Denk je dat hij tegen kritiek kan?’

René van der Gijp moet ontzettend lachen om de woedeaanval van Gordon, die voor de zoveelste keer boos is op Angela de Jong. “Kan die Gordon slecht tegen kritiek, denk jij?”, zegt hij lachend.

René van der Gijp, Gordon en Johan Derksen © SBS, RTL

Het ernstige conflict tussen Angela de Jong en Gordon is weer in alle hevigheid opgelaaid. Na haar kritiek op zijn tv-optreden in Boerderij Van Dorst heeft Gordon de columniste voor rotte vis uitgemaakt. De entertainer stelt dat de AD-diva een ‘zure takketrol‘ is met een ‘enorm dikke volgevreten reet’. Oftewel: hij is hartstikke boos.

‘Ordinaire reactie’

René van der Gijp moest er gisterenavond om gieren in Vandaag Inside. Lachend: “Ik heb het idee dat Angela de Jong over die bijdrage van Gordon niet zo tevreden was. Hahaha. En die Gordon! Kan die Gordon slecht tegen kritiek, denk jij?”

Collega Wilfred Genee cynisch: “Hij heeft voorzichtig gereageerd, hè?”

Johan Derksen over het statement van Gordon: “Ik heb nog nooit zo’n ordinaire platte reactie gezien. Daar zouden wij ons hier voor schamen.”

‘Laat gaan!’

De mannen van VI begrijpen helemaal niets van Gordons woede. “Je vraagt je af: waar maak je je druk over, hè?”, aldus Wilfred.

René: “Ja, waar maak je je druk over? Waar maak je je zorgen om man? Laat gaan!”

Wilfred: “Als je die hele verklaring zit te bekijken, dan gaat het over ‘die dikke reet’ en eigenlijk snapt ze er dus helemaal niets van, want hij had het allemaal goed bedoeld.”

René: “Nee, ze moet ook teruggefloten worden, vindt-ie. Door het AD. Hahaha!”

Boegbeeld

Wilfred: “Ja, de hoofdredactie moet ingrijpen! Terwijl je ook kan denken: laat gaan.”

Dat gaat natuurlijk niet gebeuren, aldus Johan. “Zij is het boegbeeld van het AD. Als je het AD grijpt, dan lees je eerst even dat columnpje van die mevrouw, of je het er nou mee eens bent of niet. Je lekker ergeren ’s ochtends vind ik ook wel lekker.”

Wilfred: “Nou viel hij nog mee gisteren. Ik heb het ook even zitten kijken, maar ik vond hem best meevallen voor zijn doen, toch?”

Terugval

Gordon haalde alle showmedia met zijn opmerking dat hij een terugval van dertig dagen per jaar acceptabel vindt. Wilfred: “Wim, is een terugval van dertig dagen per jaar van een verslaving veel? Is dat erg?”

Wim Kieft daarop: “Dan zou ik me wel zorgen maken, ja. Dan zou ik toch weer een beetje hulp gaan zoeken. Dat is veel toch man. Hahaha.”

Johan kan solo niet echt om Gordon lachen. “Ik vind hem alleen maar heel erg leuk met Gerard Joling samen. Dan bescheur je je echt, maar dan vind ik ze echt leuk.”

Fragment

VI-mannen over Gordon:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Gordon de column van Angela de Jong aanzienlijk meer lezers heeft bezorgd?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen