Bridget Maasland steunt Sarah van Soelen: ‘Ik begrijp haar wel’

Bridget Maasland heeft er begrip voor dat Sarah van Soelen uit de nieuwe documentaire van André Hazes jr. wil. “Ik kan me wel voorstellen dat je daar niet weer in mee getrokken wil worden.”

Bridget Maasland en Sarah van Soelen © RTL, Instagram

André Hazes jr. begon dik een jaar geleden, in eigen beheer, met de opnames van een documentaire over zijn leven. Die heeft hij verkocht aan Videoland, naar verluidt voor 250 duizend euro. Een groot deel van die docu gaat over André’s tijd bij de familie Van Soelen: hij woonde bij hen in én kreeg een relatie met Sarah van Soelen.

Sarah wil eruit

De Van Soelentjes hebben nooit meer wat van André gehoord na zijn plotselinge relatiebreuk met Sarah en dat zit hen niet lekker. De hele familie wil nu uit die documentaire en eisen dat dan ook van de makers. Team-André wil dat echter koste wat kost voorkomen, omdat het een enorm gat zou slaan in die reeds verkochte documentaire.

Hoe staat het hier nu mee? Luuk Ikink gisteren in RTL Boulevard: “De familie Van Soelen heeft nog geen akkoord bereikt over de documentaire van André Hazes waar Sarah van Soelen en haar familie in zitten, maar waar ze na de breuk met André niet meer aan willen meewerken.”

Geen rechtszaak

En nu dan? “Sarah laat vandaag aan ons weten dat ze binnenkort met de makers zit en ze hoopt dat het allemaal haar kant op valt. Eerder liet ze ons ook al weten dat ze geen juridische strijd wil voeren, maar dat ze ook geen reden meer ziet om mee te werken na de breuk met Hazes jr.”

Advocate Clarice Stenger denkt dat Sarah ook niet heel sterk staat in een rechtszaak. “Ik kan me voorstellen dat een rechter dat wel meeweegt, van: ‘Mevrouw, u hebt er wel in gezeten in de documentaire. Wat dacht u dan precies? Nu is het gemaakt en zegt u dat u het toch intrekt.’”

Bridget begrijpt Sarah

Bridget Maasland, een van de vele exen van André, begrijpt heel erg goed dat Sarah eruit wil. “Ik kan me wel voorstellen dat je daar niet weer in mee getrokken wil worden. Het is toch uit?”

Clarice: “Maar dat weet je als je aan zo’n documentaire meewerkt. Het is natuurlijk niet gezegd dat de situatie nu nog steeds zo is als in de documentaire.”

Instagram

Sarah op Instagram:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Sarah van Soelen wil uit de docu. Walgelijk als André Hazes jr. haar er tóch in laat?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen