Natacha Harlequin roept Douwe Bob op: ‘Stop met onveilig vrijen’

Natacha Harlequin roept Douwe Bob op om te stoppen met onveilig vrijen na zijn derde baby in een halfjaar tijd. “Doe een condoom om!”, zegt de strafrechtadvocate, bekend van Shownieuws.

Douwe Bob en Natacha Harlequin © RTL, SBS

Douwe Bob is dinsdag voor de derde keer in een halfjaar tijd vader geworden. Hij heeft nu baby’s bij drie verschillende vrouwen. Het laatste kind is gebaard door zijn ex-vriendin Anouk van Schaik. Althans, ex-vriendin… Gisterenavond had Douwe groot liefdesnieuws in de talkshow van Beau van Erven Dorens.

‘Het is wat het is’

Het lijkt namelijk weer aan te zijn tussen Douwe en Anouk. “Nou ja, weet ik niet. Ex… Volgens mij hebben we een relatie. Ik geloof het wel. Als het aan mij ligt wel. Ze is nu aan het kijken, dus je mag het nu zeggen, schat.”

Wat vindt hij ervan dat hij nu kinderen heeft bij drie vrouwen? “Ja, God, het is wat het is. Ik heb er ook wel veel om gelachen. Er kwamen nogal veel grappen uiteraard. Heel veel waren ook heel goed. Maar uiteindelijk heb je het wel over mensenleventjes, weet je wel. Ik wil gewoon een goede vader zijn.”

Goede vader?

Is hij een goede vader? “Dat is een goede vraag. Ik heb met een van de drie dames niet een heel goede relatie, maar ik geloof er wel in dat liefde een weg zal vinden. Ik ga er wel voor, ja, zeker.”

Beau lachend: “Moet ik jou een paar strips van mijn condooms geven of…?”

Douwe: “Nee, nee, nee. Ik vind het ook heel fijn en ik vind het mooi. Ik vind het nu wel even welletjes hoor, moet ik zeggen. Maar ik ben heel blij en heel gelukkig met m’n kids.”

‘Doe condoom om!’

Wat Shownieuws-deskundige Natacha Harlequin betreft doet Douwe voorlopig wél een condoom om. Als Bart Ettekoven het hernieuwde liefdesgeluk van Douwe benoemt (“Je weet het nooit: garantie tot de voordeur, hè?”), zegt Natacha: “En een condoom erom!”

Bart schrikt van die opmerking van Natacha: “Hoezo? Wat is dit nou weer voor strenge…”

Natacha: “Nee! Nee! Gewoon even… Laat het even bij die drie kinderen en die nieuwe liefde. Gewoon even rustig, toch?”

‘Wat is dit?!’

Bart vindt het wel ver gaan dat Natacha zich bemoeit met Douwe’s condoomgebruik. “Wat is dit voor een advies?! Condoom erom?”

Sandra Schuurhof: “Hij moet het natuurlijk wel zelf weten, maar drie kinderen van drie vrouwen lijkt me toch voor 2022 genoeg.”

Airen Mylene lachend: “Ja, ‘hij moet het helemaal zelf weten, maar wel een condoom erom!’”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Douwe Bob heeft drie baby's bij drie vrouwen. Ordinair?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen