Na ‘ontslag’ door Linda de Mol: model Raphael weer aan het werk

Raphael Bouman is weer aan het werk gegaan na zijn ‘ontslag’ op de set van Linda de Mol. Hij heeft een rolletje gekregen in de serie Familiegeheimen, maar er staat wel een Linda-clausule in zijn contract.

Linda de Mol en Raphael Bouman © Instagram

Linda de Mol haalde dik een maand geleden het socialsrubriekje van Luuk Ikink in RTL Boulevard, omdat figurant Raphael Bouman twee selfies met haar online had geplaatst. Het model kreeg vervolgens een flinke tik op de vingers. Zelf beweert hij te zijn ontslagen, maar volgens Linda’s manager was hij überhaupt maar een figurant voor één dag.

Weer aan het werk

Hoe dan ook: model Raphael heeft weer een nieuwe klus gevonden. “De ontslagen selfieboy Raphael Bouman heeft een nieuw rolletje te pakken in de serie Familiegeheimen, het vervolg op Judas”, meldt het juicekanaal Juice Channel.

De productie let wel extra goed op met Raphael, weet het kanaal. “Ondanks zijn geheimhoudingsplicht wordt hij door de productie streng gecontroleerd op het bezit van een telefoon. Hij mag zijn telefoon namelijk niet meenemen naar de filmset, maar moet deze achter laten in de auto.”

‘Geen Linda-gedoe!’

Waarom al die maatregelen? “Dit allemaal omdat hij pas geleden op een andere filmset een selfie heeft gemaakt met Linda De Mol en deze heeft gedeeld op social media. By the way: in zijn contract staat ook nog vermeld: ‘geen Linda-gedoe!'”

Raphael heeft de story van Juice Channel herplaatst op zijn eigen kanaal. Dat kan dus als een bevestiging van de berichtgeving gezien worden.

Selfie

De gewraakte selfie:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Model Raphael heeft tegen de regels in een selfie met Linda de Mol online gezet. Gaat te ver?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen