Linda de Mol ontkent divagedrag: ‘Koffermeisjes mogen praten’

Linda de Mol ontkent via haar manager de aantijgingen van divagedrag. Er is volgens haar geen sprake van een spreekverbod voor koffermeisjes. “Ze staat altijd gezellig te kletsen met de dames.”

Linda de Mol © Shownieuws

Het is het zwartste jaar in het leven van Linda de Mol. Niet alleen bleek haar liefdespartner Jeroen Rietbergen een van de viezeriken van The Voice of Holland, ook raakte ze zelf in opspraak toen de Volkskrant ontdekte dat ze anderhalf jaar lang heeft gezwegen over het vermeende wangedrag van Ali B. Nog altijd is ze veelal negatief in het nieuws.

‘Het is niet waar!’

Model Raphael Bouman riep vorige week dat hij is ontslagen door Linda omdat hij een gezellige selfie met haar online heeft gezet. Volgens Juice Channel staat dat incident niet op zichzelf. Het juicekanaal sprak met drie voormalig koffermeisjes uit Miljoenenjacht en die beweren dat ze niet eens ‘hallo‘ tegen de voormalig tv-koningin mochten zeggen.

Telegraaf-verslaggever Jordi Versteegden heeft om opheldering gevraagd bij Xenia Kasper, de manager van Linda. “Er wordt gesuggereerd dat Linda ervoor gezorgd heeft dat deze jongen om die selfie is ontslagen, maar daarvan zegt Xenia op haar beurt: ‘Dat is gewoon absoluut niet waar'”, vertelt hij in Privé TV.

Trut Linda

Jordi heeft van Xenia begrepen dat het heel gangbaar is dat medewerkers van tv- en filmproducties worden gevraagd om geen foto’s online te posten. Raphael heeft zich daar niet aan gehouden. “De producent van deze serie had gezien dat die foto geplaatst werd en die heeft die jongen gewaarschuwd van: dit is niet de bedoeling.”

Het is echter niet zo dat die jongen is ontslagen, aldus Xenia. Volgens haar was hij überhaupt maar één dag actief als figurant. Jordi: “Nu is het een beetje zo dat Linda wordt afgeserveerd als een of andere trut die een rel heeft veroorzaakt. In dit geval denk ik dat Linda gewoon gelijk heeft.”

Koffermeisjes

En hoe zit het dan met die koffermeisjes die niet zouden mogen praten tegen Linda? “Ook daarvan zegt Xenia: ‘Dat is niet waar. Ze staat altijd gezellig te kletsen met de dames vooraf.’”

Jordi herkent dat. “Ik moet je zeggen: ik ben ook wel eens bij opnames geweest van Linda – en nu lijkt het alsof ik het helemaal voor haar opneem – maar ik kan in elk geval zeggen dat ik dan wel zie, ook bij Linda’s Wintermaand, dat ze voor de opnames gewoon gezellig aan het kletsen is met de voorste rij in het publiek.”

Geen zin

Collega Wilson Boldewijn: “Nou kan ik me ook wel voorstellen dat je een beetje concentratie wil en je als opnameleider zegt van: ‘Jongens, laat Linda ook een beetje met rust.’ Dat kan ik me wel voorstellen, maar misschien valt het bij sommige mensen in het verkeerde keelgat.”

Jordi: “Ja, het is makkelijk om te schieten op Linda momenteel. Laten we vooropstellen dat zij gewoon ontzettend professioneel is. Als je wel eens twee opnames op een dag moet doen, dan heb je een hoop teksten die je moet brengen en dan heb je misschien niet altijd zin om te kletsen met mensen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Linda de Mol de gunfactor van het publiek weer terugkrijgt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen