‘Glennis Grace te hard gestraft? Ik vind het eerlijk gezegd nog mild!’

Glennis Grace komt niet makkelijk weg met haar complete wangedrag in de Jumbo. Nu zijn zelfs de concerten van de Ladies of Soul gecanceld. Gaat het niet te ver? “Welnee, het is nog mild!”

Victor Vlam en Glennis Grace © SBS 6, RTL 4

Het artiestenleven van Glennis Grace is zo goed als tot stilstand gekomen. Door haar wangedrag in de Jumbo zijn nu zelfs de concerten van de Ladies of Soul geannuleerd. Sommige mensen beginnen het inmiddels een beetje zielig te vinden voor de zangeres en vragen zich af of ze niet ietsjes te hard gestraft wordt.

‘Het is nog mild!’

Presentatrice Dyantha Brooks leeft wel een beetje mee met Glennis. “Is de straf niet te heftig voor Glennis? Aangezien we nog niet eens weten wat ze heeft gedaan”, zegt ze in Shownieuws.

Victor Vlam, die al direct na zijn eerste uitzending de meest gevreesde deskundige van Shownieuws is, zegt: “Ik vind eerlijk gezegd dat het nog te mild is, om eerlijk te zijn. Ze is nog niet veroordeeld, maar waar ze van verdacht wordt en waar aanwijzingen voor zijn, vind ik wel een hele serieuze zaak.”

Time-out

Glennis moet gewoon een tijdje helemaal uit het zicht van de media verdwijnen, vindt Victor. “Ik zal eerlijk zeggen: ik vind dat ze een time-out wel verdient, en ik denk dat ze die ook wel mag nemen. Bijvoorbeeld een jaar.”

Hij vervolgt: “Ik denk dat ze gewoon aan zichzelf moet werken, want als je daar die Jumbo kort en klein gaat slaan, dan geeft dat aan dat je bepaalde dingen op een verkeerde manier ziet. Ik denk dat je echt bij jezelf te rade moet gaan waarom je dat soort dingen doet.”

Moeilijk

Weekend-baas Bart Ettekoven schrikt zich een hoedje van zijn uitgesproken collega: “Ik vind het nog steeds moeilijk om mijn mening er echt zo fel, zoals jij dat doet, over te geven omdat we niet weten wat er is gebeurd. Jij zegt: ‘Ze heeft de boel daar kort en klein geslagen’, maar dat weten we niet.”

Victor: “Maar er zijn inmiddels best wel veel bewijzen naar buiten gekomen, die ook voor een deel niet tegen zijn gesproken door Glennis. Het is niet zo dat zij heel veel ontkent.”

Groot slachtoffer

Glennis gedraagt zich inderdaad onhandig, aldus Bart. “Ik denk dat haar houding in het begin ook wel… Ze zei toen iets van: ‘Ik ga jullie nog wel de waarheid vertellen, want het zit allemaal heel anders!’ Toen kwam ze met een heel lang statement waarin ze spijt betuigde, maar zichzelf ook als een enorm groot slachtoffer zag… Dat is ook niet helemaal lekker gevallen.”

En nu zijn dus ook de Ladies of Soul al de dupe van Glennis. Victor: “Had Glennis niet veel eerder zich terug moeten trekken? Dat was veel socialer geweest naar de andere dames toe.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Glennis Grace te hard wordt gestraft?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen