Glennis Grace betrapt op slechts 200 meter van Jumbo-filiaal

Glennis Grace is door een paparazzo van de Weekend betrapt ‘om de hoek’ bij het Jumbo-filiaal dat ze naar verluidt kort en klein heeft geslagen. De foto’s staan deze week in het tijdschrift.

Glennis Grace © RTL

De carrière van Glennis Grace is in januari onherstelbaar beschadigd door het bizarre incident, waarbij ze met een soort knokploeg op de Jumbo afstormde. Het was een trauma voor sommige medewerkers in het bewuste filiaal in de Amsterdamse Jordaan. Eén van de medewerkers is er volgens Aran Bade maar liefst twee maanden tussenuit geweest.

Om de hoek

Het is evident dat ze bij de Jumbo niet meer zitten te wachten op Glennis. Gelukkig heeft de officier van Justitie de zangeres, vooruitlopend op haar proces, een gebiedsverbod opgelegd. Ze mag daardoor niet meer in de Jumbo of in de nabijheid daarvan komen. Om hoeveel meter afstand het gaat is niet helemaal duidelijk.

Een paparazzo van de Weekend is zich afgelopen week in elk geval een hoedje geschrokken tijdens zijn rondje door de stad, want die trof Glennis behoorlijk dichtbij de vestiging aan. De vrolijke foto’s staan deze week in het blad. “Glennis kan nog lachen”, staat erbij. “OM DE HOEK BIJ DE JUMBO.”

200 meter

Glennis was volgens het tijdschrift een paar flinke stappen verwijderd van de supermarkt. Ze at vlak in de buurt namelijk een ijsje. “Opvallend: de ijssalon zit maar 200 meter verwijderd van de Jumbo, waar Glennis in februari slaande ruzie kreeg met het personeel…”

Voorafgaand aan dat ijsje zat Glennis aan de lunch en dat ging er volgens de Weekend wel héél vrolijk aan toe. “Glennis Grace lijkt zich, ondanks alle commotie rond haar persoon, prima te vermaken. (…) Het gezelschap had de grootste lol en Glennis is het lachen duidelijk nog niet verleerd.”

Marco ook gespot

Is er nog een andere omstreden BN’er in het wild gespot? Ja, weekblad Privé heeft deze week foto’s van Marco Borsato in het openbare leven van Alkmaar. “Terwijl hordes toeristen de verrichtingen van de kaasdragers op het Waagplein in Alkmaar aanschouwen, zit Marco Borsato daar vlak achter met een kop koffie op een terras.”

Heftig, vindt de Privé. “Maandenlang werd de zanger niet of nauwelijks in zijn geboortestad gezien en leek hij überhaupt van de aardbodem verdwenen”, klinkt het. Maar: “Op deze zonnige vrijdagochtend lonkt het mooie weer. Erg op zijn gemak lijkt hij niet. Hij ziet er afgemat uit en heeft geen oog voor zijn omgeving.”

Instagram

Glennis en haar zoontje waarmee ze drie nachten achter de tralies heeft gezeten:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Glennis Grace op een cursus agressiebeheersing moet?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Daphne Deckers als presentatrice van RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen