Wilfred Genee weigert optreden in talkshow Humberto Tan

Wilfred Genee heeft een uitnodiging om zondagavond aan te schuiven in de talkshow van Humberto Tan naast zich neergelegd. Hij is naar eigen zeggen hoognodig toe aan wat ontspanning.

Wilfred Genee en Humberto Tan © RTL

De redactie van Humberto Tan zag het wel zitten om op zondag met Wilfred Genee terug te blikken op het geruchtmakende eerste seizoen van zijn talkshow Vandaag Inside op SBS 6. Wilfred en zijn VI-collega’s nemen vrijdagavond afscheid van de kijker om over twee maanden, half augustus, weer terug te keren op het scherm.

Niet naar Humberto

Een mooi moment om Vandaag Inside te evalueren dus, maar Wilfred ziet af van het talkshowoptreden. “Ik werd gebeld door Humberto vandaag, althans door het programma, of ik daar zondag wilde zitten.”

Waarom wilden ze hem hebben? “Om even te evalueren, maar ik heb het zo gehad. Ik wil nu rust.”

VTBL

Wilfred heeft overigens begrepen dat Humberto naast zijn huidige talkshow ook weer een voetbaltalkshow krijgt bij RTL. “Ik zeg: ‘Hij krijgt het druk dadelijk met dat voetbalprogramma.’ Toen zeiden ze: ‘Nou, dat doet hij er zo bij.’”

Het gaat om een terugkeer van VTBL, aldus Wilfred. “Dat gaat Humberto toch gewoon doen dat VTBL? Dat begreep ik wel.”

Buitenspel

RTL wil het graag nog een keer proberen met een voetbaltalkshow. “Nu we de Champions League uitzenden, zouden we onszelf buitenspel zetten als we dit niet zouden overwegen. We gaan ervan uit dat we er in augustus mee beginnen”, aldus de zender vorige week tegen NU.nl.

De woordvoerder wilde toen nog niets zeggen over wat de titel van de voetbaltalkshow wordt, wie de presentator wordt en wie de tafelgasten worden.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Welke talkshowhost ziet u liever aan het werk?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen