AvroTros zendt optreden Waylon ondanks bierdouche gewoon uit

De AvroTros gaat het optreden van Waylon gewoon uitzenden in de tv-registratie van Muziekfeest op het Plein, ondanks dat hij tijdens de opnames werd uitgejoeld en bekogeld met bier.

Jan Smit en Waylon © AvroTros

Het imago van Waylon heeft een flinke deuk opgelopen vanwege het nieuws dat hij zijn toentertijd hoogzwangere geliefde Bibi Breijman heeft bedrogen. Hoewel zij hem in recordtempo heeft vergeven, is het grote publiek iets minder vergevingsgezind. Hij werd maandag lastiggevallen tijdens de opnames van Muziekfeest op het Plein.

Waylon uitgejoeld

Waylon trad tijdens het pleinfeest van AvroTros op met Jan Smit. Toen hij het podium op kwam lopen, kon hij niet bepaald rekenen op een warm onthaal. Het publiek joelde hem uit en hij werd bekogeld met bier.

Heel erg pijnlijk voor Waylon, vindt Weekend-baas Bart Ettekoven. Hij zegt in Shownieuws: “Er gebeurde toen toch iets raars, want je hoorde in het publiek heel veel boegeroep, heel veel gejoel eigenlijk en er gingen ook diverse biertjes richting het podium. Waylon negeerde het eigenlijk, deed alsof er niets aan de hand was en alsof hij het niet in de gaten had.”

Niet van podium

Sommige artiesten lopen direct van het podium af zodra ze worden bekogeld met bier, maar Waylon bleef gewoon staan. “Wat wil je? De camera’s staan op je gericht en je weet dat je gefilmd wordt.”

Waylon kon niet anders, aldus Bart. “Het is ook wel een afgang om dan te zeggen: ‘Kunnen we even stoppen?’, voor zo’n vol plein. Je hoopt dan ook dat heel veel mensen het níet zien. Heel veel mensen staan verderop.”

AvroTros reageert

AvroTros gaat de beelden gewoon uitzenden. “We hebben natuurlijk meteen even contact gezocht met de TROS van: wat was daar aan de hand en gaan jullie dit ook zo uitzenden? Dat zijn ze wel van plan.”

“Zij zeggen: ‘We vinden het eigenlijk heel vervelend, want we hebben een fantastische avond gehad met allemaal leuke artiesten en een heel goede sfeer.’ Ze zeggen: ‘Dit is een heel kleine smet op deze fantastische avond.’”

Fragment

De beelden:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen