Angela de Jong sloopt Dionne Stax: ‘Wel strakke truitjes, geen inhoud’

Angela de Jong opent de aanval op Dionne Stax. Ze stelt dat de presentatrice het gemaakt heeft bij de televisie vanwege haar ‘strakke truitjes’, maar dat ze inhoudelijk zwaar tekortschiet.

Angela de Jong en Dionne Stax © NPO

De papieren guillotine van Angela treft ditmaal Dionne. Ze wordt echt volledig door de mangel gehaald in de nieuwste column van de tv-columniste. De centrale boodschap? Dionne heeft het gemaakt in de tv-wereld omdat ze ‘bloedmooi’ is en ‘strakke truitjes’ droeg, maar niet vanwege de inhoud.

Strakke truitjes

Omroep MAX-ster Dionne Stax begon gisteren aan haar laatste programma onder de vlag van AvroTros: Dionne en de First Ladies, een programma over Amerikaanse presidentsvrouwen. De kijkcijfers stellen behoorlijk teleur en dat verrast Angela de Jong dus helemaal niets. De opiniediva van het AD is totaal niet onder de indruk van de tv-show.

Tv-bazen moeten echt eens stoppen om Dionne op inhoudelijke en journalistieke programma’s te zetten, denkt Angela. “Want dan wordt keer op keer pijnlijk duidelijk dat ze op die vlakken ernstig tekortschiet.”

Vissenkom

Angela wijst erop dat Dionne’s middagtalkshow op NPO Radio 1 ook al ’tenenkrommend’ was en haar tv-reeks over Máxima ’tergend saai’. En haar nieuwe programma over presidentsvrouwen is van hetzelfde niveau, vindt Angela. “Dat bleek wederom de diepgang te hebben van een vissenkom.”

Het verbaast Angela niets dat dit programma zo lang is uitgesteld. “Het lijkt er sterk op dat niemand wist wat ze met dit Schooltv-werkje van Dionne aan moesten en de NPO het nu handig wegmoffelt in een periode waarin toch al minder mensen voor de tv zitten.”

AD-column

De column van Angela:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Angela de Jong denkt dat Dionne Stax een tv-baan heeft vanwege haar buitenkant. Wat denkt u?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen