Raven van Dorst volgt alle gasten, behalve Douwe Bob: ‘Bloedbonje’

Raven van Dorst volgt alle zes de gasten die tot nu toe te zien zijn geweest in het tweede seizoen van Boerderij Van Dorst, behálve Douwe Bob. “Hij heeft echt hele rotte opmerkingen gemaakt.”

Douwe Bob, Katja Schuurman en Raven van Dorst © NPO

Het tweede seizoen van Boerderij Van Dorst trekt veel bekijks. De derde aflevering met Douwe Bob en Katja Schuurman tikte afgelopen zondag bijna de één miljoen kijkers aan. Opvallend is dat presentator Raven van Dorst álle gasten volgt die tot nu toe te zien zijn geweest in de tweede serie, behálve Douwe Bob. Wat is er aan de hand?

Bloedbonje

Er zijn tot nu toe zes BN’ers te zien geweest in de lopende serie van Ravens boerderijshow: Hans Klok, Eva Crutzen, Gordon, Anouk, Katja Schuurman en Douwe Bob. Raven is ze állemaal gaan volgen op Instagram, behalve Douwe.

Het zal het juicekanaal Juice Channel niets verbazen, want die stelt dat het flink hommeles is tussen Douwe en Raven. “We hebben gisteren al gemeld dat er off camera geen klik was tussen Raven en Douwe, maar het was wel iets heftiger dan dat!”, melden de showbizzwatchers vandaag.

Zwaar agressief

Wat is er volgens Juice Channel gebeurd? “Bronnen melden ons dat Douwe zich in de avond zwaar agressief heeft gedragen tegenover de crewleden en hele rotte opmerkingen heeft gemaakt tegen Raven. Hierdoor wilde Raven eigenlijk niet meer verder filmen.”

Het kanaal vervolgt: “Douwe en Katja waren beide ontzettend dronken en hierdoor is Raven dus eerder gaan slapen, om vervolgens wakker te worden van hevige kreungeluiden vanuit de badkamer! Fijne gasten.”

Kreungeluiden

Kreunverhalen? Daar berichtte Juice Channel gisteren het volgende over: “Volgens een bron hebben Katja en Douwe het heel gezellig met elkaar gehad toen de camera’s uit waren. Raven van Dorst ging eerder naar bed toe, maar werd op een gegeven moment wakker omdat er spannende geluiden te horen waren vanuit de badkamer.”

En dat past dan weer bij het verhaal van Story-baas Guido den Aantrekker dat Katja een ware nymfomaan zou zijn. “Die moet echt gewoon zes keer per dag.”

Raven zwijgt

Douwe volgt Raven overigens ook niet op Instagram, terwijl Katja dat wél doet. Zowel Raven als Douwe zijn getagd in de story van het juicekanaal, maar hebben nog niet op de geruchten gereageerd.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Mocht er inderdaad ruzie zijn geweest, naar wie gaat dan vermoedelijk uw steun?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen