Yvonne Coldeweijer vindt Samantha Steenwijk een ‘sneaky meid’

Het is nu een week geleden dat Samantha Steenwijk haar kort geding over dieetpillen won. Ze zat ’s avonds triomfantelijk in de talkshow van Eva Jinek. Hoe keek Yvonne Coldeweijer daarnaar?

Samantha Steenwijk en Yvonne Coldeweijer © RTL

Yvonne Coldeweijer werd behoorlijk beschimpt in de talkshow van Eva Jinek. Niet alleen werd de juicekoningin door Samantha Steenwijk neergezet als een domme clown, maar ook reageerde de hele tafel – inclusief Eva – vol minachting toen Yvonne’s werkwijze besproken werd. Er werd een chatgesprek vertoond dat ze met haar bron had.

Yvonne reageert

Op de vraag of ze écht maar ‘één kleine bron’ had in het dieetpillenverhaal, antwoordt Yvonne: “Haha ik hoorde inderdaad dat ze dat bij Jinek heeft verteld. Nee, om aan te tonen dat ze onmogelijk zoveel kon afvallen in korte tijd, had ik in de pleitnota meerdere bronnen aangeleverd. Die waren niet anoniem zoals ze heeft beweerd bij Jinek.”

Maar dat was niet het enige, aldus Yvonne. “Ook onderzoek door een paardenexpert (je gaat stuk), beeldmateriaal van een volle en dunne Samanth (daar zit twee maanden tussen) en bewijzen van blessures van Samanth, waardoor intensief paardrijden niet mogelijk was.”

‘Sneaky meid’

Samantha beweert dat ze zoveel is afgevallen door paardrijden, maar veel mensen denken dat dat onzin is. “Samanth deed net of ik alles had gebaseerd op twee zinnen. Sneaky meid”, reageert Yvonne.

Wat vindt ze ervan dat zo werd beschimpt aan de Jinek-tafel? “De hele tafel geloofde het blind en stelde geen enkele kritische vraag. Typisch een BN’er-onderonsje. Nou ja, CN’er dan.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen