Luuk Ikink vindt dochter Linda de Mol heel sterk als sportverslaggever

Luuk Ikink vindt dat de dochter van Linda de Mol het heel erg goed doet als sportverslaggever op Veronica, de tv-zender van haar oom John de Mol. “Noa Vahle doet dit gewoon goed.”

Noa Vahle en Luuk Ikink © Veronica

Noa Vahle (22) heeft dankzij haar moeder Linda de Mol en haar oom John de Mol een felbegeerd baantje gekregen bij zijn tv-zender Veronica. Ze was gisteren voor het oog van meer dan 2 miljoen kijkers te zien als verslaggever op het veld bij de wedstrijd tussen Feyenoord en Olympique Marseille.

Luuk prijst Noa

Ze doet het uitstekend, vindt RTL Boulevard-ster Luuk Ikink. “Noa Vahle doet dit gewoon goed. Doe het maar eens, aan het begin van je carrière. Spannend! Maar ze verzaakt niet, knap! En dat ze 22 is kan ook pluspunt zijn. Al die spelers zijn ook begin twintig. Als je op die leeftijd kan voetballen, dan kan je er ook verslag van doen.”

Ene Daan zegt daarop vervolgens: “Ik vind het knap, maar denk dat ze bij Fresia (Cousiño Arias, red.) in de leer is. Niks mis mee maar ik herken de stijl en verstandig om de achternaam van haar vader te gebruiken.”

Nepotisme

Luuk is niet de enige die complimenten uitdeelt aan Noa. “Wat komt Noa Vahle goed uit haar woorden en stelt ze goede vragen. Toppertje erbij in de journalistiek”, zegt twitteraar Diehard Ajacied bijvoorbeeld.

De meeste mensen ergeren zich echter aan het feit dat ze haar baantje te danken heeft aan nepotisme. De meeste mensen moeten immers gewoon keihard werken om bepaalde posities te bereiken. “De SBS 6-talentenkweekvijver: De Mol-kind kwam er als enige doorheen”, zegt iemand.

Dode kikker

Danny twittert: “Wacht even… Noa Vahle is de dochter van Linda de Mol 🤦🏻‍♂️😂, weer iemand die niks kan en vanwege haar naam op die plek staat.”

Michel: “Noa Vahle, de uitstraling van een dode kikker. Maar omdat ze familielid is mag ze op televisie. Ze is zo slecht. Een reden om niet te kijken.”

Weer iemand anders: “Hele dikke thumbs up voor Noa Vahle! 👍🏼👍🏼 Wat een talent. En ja, ik weet… Dochter van… Etc. etc. Maar dit doet ze toch écht helemaal zelf. 22 jaar pas.”

Tweet

De tweet van Luuk:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou het Noa Vahle (22) ook gelukt zijn om deze positie te bereiken zonder Linda de Mol als moeder?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen