Talitha Muusse vindt niet dat Glennis Grace te hard gestraft wordt

Talitha Muusse vindt niet dat Glennis Grace te hard gestraft wordt voor haar wangedrag in een Amsterdams filiaal van de Jumbo. “Ze heeft toch van alles gedaan in die supermarkt?!”

Talitha Muusse en Glennis Grace © YouTube, RTL

Glennis Grace is de afgelopen maanden zó vaak geannuleerd dat haar hele agenda inmiddels op een bierviltje past. Zelfs goede vriend Fred van Leer heeft haar keihard laten vallen. Logisch, want veel mensen zitten voorlopig niet meer op Glennis te wachten. “Ze wordt nu veel te hard gestraft nu, Glenda, of niet?”, vraagt presentator René Watzema zich af.

Talitha over Glennis

BNR-presentatrice Talitha Muusse is het daar niet mee eens. “Nee, helemaal niet. Vind jij van wel? Ze heeft daar in die supermarkt toch van alles gedaan?”, antwoordt ze in de roddeltalkshow Allures.

René: “Nou, dat weten we dus helemaal niet.”

Co-host Farja Farvardin: “Nou, ja goed, we weten wel dat er echt goed gevochten is in die supermarkt. Kijk, of Glennis wat heeft gedaan weten we niet.”

‘Wachten tot de zaak’

Het is volgens Talitha logisch dat Glennis gecanceld wordt tot haar rechtszaak dient. “Is daar al een soort van rechtszaak over geweest? Ik zou gewoon wachten tot die rechtszaak is. Ik snap dat tot die tijd partijen denken: nou, we wachten ook gewoon eerst even dat af.”

René: “Moet ze nou haar hele carrières skippen?”

Talitha: “Nee, natuurlijk niet. Ik bedoel: je moet ook in de samenleving nog een soort van vergeving hebben voor mensen. Iedereen kan fouten maken.”

Niet voor het leven

Voor nu is het prima dat Glennis even op het strafbankje zit, vindt Talitha. “Ik vind dat je moet wachten tot er een rechtszaak is, dan komt er een straf en dat is in principe gewoon de straf voor wat je hebt gedaan. Ik snap dat partijen – bedrijven of sponsoren – tot die tijd denken: oké, dan doen we gewoon echt even niks tot die rechtszaak is geweest.”

Ze vervolgt: “Dan na een tijdje gaan dingen wel weer terug naar normaal natuurlijk. Je hoeft niet voor je leven gecanceld te worden om een fout.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Ziet u Talitha Muusse graag een tijdje naast Glennis Grace op de reservebank zitten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen