Saskia Noort kotst op Harry Mens: ‘Seniele betweter, hou op!’

Saskia Noort walgt van de uitspraken die Harry Mens heeft gedaan over de slachtoffers van The Voice of Holland. Ze vindt het verwerpelijk dat dit soort mannen nog steeds een podium krijgen.

Harry Mens en Saskia Noort © RTL, NPO

Harry Mens vindt de misbruikrel rondom The Voice of Holland maar overdreven. Het is volgens hem een kwestie van tijd voordat we het allemaal weer vergeten zijn. Als voorbeeld noemt hij de vermeende verkrachtingen door Ali B. Volgens de presentator is het nog best netjes dat de rapper een taxi heeft gebeld. “Hij belt netjes een taxi, van: ‘Dag schat!’”

Seniele betweter

Het is ongelooflijk, vindt columniste Saskia Noort. Zij schrijft op Twitter: “Waarom toch steeds om de mening vragen van dit soort seniele betweters, wiens tijd al lang voorbij is? En dan weer roepen: ‘Je mag ook niks meer zeggen.’ Hou op hiermee. We kennen het deuntje inmiddels wel.”

Harry doet zijn uitspraken in een radioprogramma van Wilfred Genee. Ook over zijn rol is Saskia kritisch. “Genee voert ze graag richting ‘wijven zijn zeikerds en ze vragen erom’.”

Felle kritiek

Saskia is lang niet de enige die kritiek heeft op Harry. Kunstenares Katinka Simonse, beter bekend als Tinkebell, roept op tot een boycot. “Harry Mens bewijst precíes de machtspositie van de witte man. Als jij geen seks wil met een opdringerige man on top of the hill, dan moet je maar weglopen en geen carrière maken.”

Types als Hans zijn volgens Katinka meer dan verwerpelijk. “Fucking klootzak. Cancel deze man. Please.”

Dieptriest

Harry krijgt flink wat kritiek over zich heen. “Ik weet niet wat ik hoor, wat een dieptriest figuur is dit toch. Hij deed hetzelfde in de kroeg in Noordwijk, jonge meiden bespelen met drank, ze doen het toch zelluf 🤢”, twittert Alex.

Ene Wouter zegt: “Wat een onempathische idioot die Harry Mens.”

En Marc: “Harry Mens heeft sowieso moeite zich in te leven in andere mensen. Die man heeft al decennia lang een muur om zich heen staan en leeft in zijn eigen bubbel. Hij heeft totaal geen interesse in wat er buiten die bubbel gebeurt. Wereldvreemd en in zekere zin excentriek.”

Fragment

De gewraakte uitspraken van Harry:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Heeft Saskia Noort een punt? Kan Harry Mens nog wel op tv?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen