Fidan Ekiz en haar liefje Wierd Duk kibbelen op tv: ‘Dat zeg ik niet!’

Fidan Ekiz zat gisterenavond samen met haar liefje Wierd Duk aan de talkshowtafel van HLF8. Ze reageerde cynisch toen hij zichzelf op de borst klopte over zijn Kremlin-deskundigheid.

Fidan Ekiz en Wierd Duk © HLF8

Het liefdesleven van Fidan Ekiz en Wierd Duk is behoorlijk turbulent. Ze maakten in oktober 2017 bekend in scheiding te liggen, waarna ze kortstondig tegen elkaar begonnen te katten in de media. Hij riep dat hun liefde was uitgedoofd omdat haar omgeving hem een rechtse klootzak vond, maar volgens haar was hij gewoon te druk met twitteren.

Wierd over Poetin

Nu hebben Fidan en Wierd elkaar weer helemaal gevonden: het is weer aan. Ze zaten gisteren zelfs gezellig naast elkaar in de talkshow HLF8, waar Fidan terug is als sidekick nu Johnny de Mol het veld heeft geruimd. Na de uitgelekte aangifte tegen hem stopte ze namelijk als sidekick in het programma.

Wierd zat aan tafel om te praten over de langverwachte toespraak van de Russische president Poetin op Overwinningsdag. “Eigenlijk was die toespraak volledig voorspelbaar in die zin dat hij niks anders zei dan wat hij al twintig jaar zegt, namelijk: het Westen moet zich ver houden van inmenging in die voormalig Sovjet-republieken”, zei hij.

Fidan spreekt tegen

Fidan sprak hem vervolgens tegen. “Ik kan me vergissen hoor, maar juist deze keer was de speech dus helemaal niet zo voorspelbaar, want er werd gezegd dat hij op de Overwinningsdag inderdaad opnieuw met de mobilisatie zou komen, er werd gezegd dat hij Oekraïne officieel de oorlog zou verklaren en hij zou de overwinning claimen. Dat gebeurde allemaal niet.”

Wierd daarop tegen zijn liefdespartner: “Dat werd gezegd door Westerse… Dat werd gezegd vanuit Oekraïne en Oekraïne heeft een belang natuurlijk.”

‘Dat zeg ik niet!’

Fidan: “Het werd ook door Kremlin-experts gezegd.”

Wierd: “Door Kremlin-experts in het Westen. Maar ik had eigenlijk dit wel verwacht eerlijk gezegd.”

Die betweterige opmerking van Wierd werd cynisch beantwoord door Fidan: “Je had gelijk…”

Wierd ongemakkelijk lachend: “Nee, dat zeg ik niet.”

Het fragment kunt u bekijken op de website van HLF8.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Fidan Ekiz en Wierd Duk samen oud worden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen