Sigrid Kaag reageert op felle kritiek, appt met Albert Verlinde

Sigrid Kaag reageert op de felle kritiek die haar bezoekje aan de BN’er-première van de balletklassieker Raymonda teweeg heeft gebracht. Ze heeft daarover geappt met Albert Verlinde.

Albert Verlinde en Sigrid Kaag © RTL

Albert Verlinde zat zondagavond in Shownieuws en daar kwam onder meer de BN’er-première van de balletklassieker Raymonda aan bod. Ook Sigrid Kaag was daarbij. “Van tevoren werd er gezegd: ‘Sigrid Kaag is er, maar ze heeft liever niet dat ze op de foto gezet wordt of gefilmd wordt dat ze naar die première toegaat’”, zei de showkenner.

Felle discussie

Het leidde bij Albert en zijn collega’s tot flink wat kritiek. Nu zegt hij in Shownieuws: “We hadden een heel felle discussie aan tafel. Er was een première van de opera en van tevoren was gezegd: ‘Sigrid Kaag wil geen interviews en niet over de rode loper.’ Toen dacht ik: ja, waarom komt ze dan als je weet dat het een première is?”

En toen? “Toen riep William Rutten: ‘Dan moet ze toch gewoon een kaartje kopen!’ Toen heb ik gezegd: ‘Ja, Mark Rutte doet dat wél.’”

Appen met Sigrid

Sigrid heeft daar nu op gereageerd, aldus Albert. “Krijg ik meteen vandaag een bericht dat Sigrid Kaag óók d’r kaartjes heeft gekocht. Toen heb ik vanavond nog even met d’r zitten appen – ja, zo werkt dat dan op een gegeven moment.”

Wat appte Sigrid? “Ze zegt: ‘Ja, maar ik ben gewoon echt fan van Het Nationale Ballet, en ik ken mensen die daar werken en ik wilde daar gewoon bij zijn om ze bij die eerste voorstelling een hart onder de riem te steken en omdat ik er gewoon van hou.’ Ze zegt: ‘Ik heb een heerlijke avond gehad bij Het Nationale Ballet’, en ze kan het iedereen aanbevelen.”

BN’er-première

Foto’s van de BN’er-première:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Bewondert u Sigrid Kaag als politica?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen