Samantha Steenwijk vreest ic-patiënten door Yvonne Coldeweijer

Samantha Steenwijk houdt er serieus rekening mee dat er mensen op de intensive care kunnen belanden door de roddelvideo van Yvonne Coldeweijer. “Dat is dan haar verantwoordelijkheid!”

Samantha Steenwijk en Yvonne Coldeweijer © RTL

Samantha Steenwijk en Yvonne Coldeweijer stonden vandaag tegenover elkaar in een vrij absurd kort geding over illegale dieetpillen. Yvonne beweert dat Samantha die gebruikt heeft, maar zij ontkent dat. Allemaal niet zo shockerend, dus waar is Samantha precies zo boos over? Nou, ze krijgt boze reacties en vreest voor ic-patiënten.

Deuk in carrière

Het is volgens Samantha echt heel fout wat Yvonne geroepen heeft. “Ik heb al twintig jaar een zwaarbevochten carrière in de muziek en ik accepteer niet dat mevrouw Coldeweijer op welke manier dan ook met haar leugens een deuk in mijn carrière slaat”, zei ze tijdens het kort geding, meldt RTL Boulevard.

Samantha beweert dat ze 22 kilo is afgevallen met paardrijden. En dus niet met illegale dieetpillen. “Het is totaal onwaar wat er allemaal beweerd is. Het is een keiharde leugen.”

Intensive care

Inmiddels zien mensen Samantha als een soort dealer, zegt ze. “Het is heel vervelend dat ik tot de dag van vandaag berichtjes daarover krijg. En ook dat mijn moeder, mijn zus en vrouw worden benaderd door mensen die pillen willen.”

Samantha vreest ic-opnames. “Coldeweijer heeft ervoor gezorgd dat ik voor mensen de inspiratiebron ben geworden van afslankpillen. Maar als er straks iemand met een hersenbloeding op de intensive care ligt, is dat niet mijn verantwoordelijkheid, maar die van Coldeweijer. Ik heb die pillen nooit gebruikt.”

Droeftoeter

Deze uitspraak van Samantha wekt online veel ergernis op. “Wow wat een absurde redenering”, zegt Jessika bijvoorbeeld.

Margo: “Nou ja zeg. Wat een achterlijke uitspraak is dat zeg!”

“Wat een idioot die Samantha!”, zegt Ale. En Bloempje: “Droeftoeter, echt.”

Tweet

De uitspraken van Samantha en enkele reacties eronder:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen